collection

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve takemyhard tarafından 22 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. takemyhard

takemyhard User

küstüm ben kappayla zetaya :) yapmıyom artık onları :) alfa yapıyom beta yapıyom gama yapıyom :) ne urim bitiyo nede x4düm...

WolfWar bunu beğendi.
  2. WolfWar

WolfWar User

Kaç GG topladınız ?

ÐΛЯKη£S ve takemyhard bunu beğendi.
  3. 19 kusur

WolfWar bunu beğendi.
  4. takemyhard

takemyhard User

yaşasııın başardım.. kendi resmiimi çektim ve paylaşamadım :) ama enazından kameranın nasıl çalıştığını öğrendim :)

WolfWar bunu beğendi.
  5. WolfWar

WolfWar User

Ah ah benim hayallerim vardı. Kronosu açıcaktım. İşte bu sırada bir umut ışığı çıktı karşıma. Kuiper kutusundan 30 GG çıkıyordu. Ama sonra tüm hayallerim suya düştü :(

O miktarda GG tamda beim ihtiyacım olan miktar kos koca 19 bin GG :(

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  6. Hala o miktara sahip olabilirsiniz katlayıcı cekip toplamaya baslasanız etkinlik bitene kadar o miktarı elde edersiniz.

7. WolfWar

WolfWar User

Pazartesi ve Salı günü yazılılarım var. Salı akşamından itibaren girebilirim sadece fakat çarşamba etkinlik bitiyor zaten :(
    Şuan senle konuşurken yanımda duran Almanca ve Biyoloji kitabina çalışıyorum :D

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  8. Başarılar dilerim 6. Sınıfta babamın zoruna almanca dersi almıstım aklımda kalan sadece sayılar cok kaba bir dili var :D null eins zwei drei vier aaa iste bildigimiz 012345 felan kısaca kaba bir telaffuzları var hic sevmem

WolfWar bunu beğendi.
  9. WolfWar

WolfWar User

Saolasın. Evet biraz kaba bir dil sanki gırtlaktan konuşuyorlar gibi. Bende 6.sınıfta babamın zoruyla Almanca dersi almıştım. Aaaa ne kadar ortak noktamız varmış evlenmeye ne dersiniz yüzükler benden :D

Birde bu oyun Alman oyunu banlanmadan Almanları rezil etmeyi keselim :D

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  10. Hahahahhahah sozluyum ben zaten kabul edemem seni :)
    Harbi he almanları unuttuk caktırma

WolfWar bunu beğendi.
  11. WolfWar

WolfWar User

Oooo hayırlı olsun Allah evlendiğiniz günleride gösterir inşallah. Bu arada yenge nin adı ne ? Ne zamandır sözlüsünüz ? Düğün ne zaman ? Senin yaş kaç ?

Düğün davetiyesini buraya atmayı unutma ben gelirim :D

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  12. Amin Sağol'asın
    Yengenin adını ne yapcan bilmiyorum ama soyluyeyim hazal
    8 ay 9 gun 6 saat oldu sozleneli
    Dugunu ben bile dusunmedim daha sen hayırdır hahagah :) şaka bir yana dusunmedik onu hic okuyoruz calısıyoruz filan
    Benim yaş 20 4 ay sonra 21 ime giriyorum

WolfWar bunu beğendi.
  13. WolfWar

WolfWar User

İyi Allah bir ömür boyu multu mesut etsin. Allah bir yastıkta kocasın. Daha da aklıma birşey gelmedi :D

Yengenin adı güzelmiş Allah bağışlasın darısı benim başıma inşallah fakat benim daha en az 3 senem var :D

Bu arada helal olsun varya ne diyeyim saatine kadar hatırlıyosun :D

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  14. O sadece sozlendigimizden bu yana olan tarih birde bunu oncesinde 14 yıl 3 ay 27 gun bak bunun saatini hatırlamıyorum ama saat 1 den sonra olması lazım :)
    Guzel yorumun icin tesekkur ederim :)
    Bide sen daha liseye yeni gectin daha cok uzun seneler var onunde Allah gonlunce bir nasip versin sanada benimki cocukluktan bu yana :)

WolfWar bunu beğendi.
  15. WolfWar

WolfWar User

Son dediğin cümle bendede aynı :D

Bu arada konuyu açan arkadaştan özür dileriz kendimizi kaptırmışız konuyu açan arkadaşa ve adminlere ÐΛЯKη£S ve kendim adıma çok özür diliyorum.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Kasım 2015
    takemyhard bunu beğendi.
  16. takemyhard

takemyhard User

benim açtığım konular genelde böyle oluyor :) sıkıntı yok yani devam edin muhabbete :)

mod kitlerse karışmam haa :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Kasım 2015
    WolfWar ve ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  17. Eyvallah :)
    Bende ozur dilerim muhabbete cevirmisiz biraz :oops:
    Sen sorunu cozebildinmi bu arada?:D

WolfWar bunu beğendi.
  18. takemyhard

takemyhard User

anladığım kadarıynan çözdüm sayılır?.. yg topladığında yg topladın yazıyorya.. bundada stooner collect topladın yazıyor ama kutuların içi foss... boşuna toplamışım anlıycan :(

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  19. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Konu amacından çok uzaklaşmış ve Muhabbet Konusuna dönmüş.

Muhabbet Etmek İçin , Konuşmacı Köşesinde Konu Mevcuttur

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

takemyhard bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.