ÇOMAK SOKUYORUM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kaluz tarafından 3 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kaluz

kaluz User

1-dün 4-2 ve 5-3 haritalarında 110'dan fazla sarı kutu açtım,sonuç;6 diroit parcası,1 lf3,3-4 elit jenaratör.
    diğerleri fasa-fiso.Yani 150bin uri çöpe.Bunu okuyan varsa Yönetici yada admin bu mudur,milleti enayi yerine koymak.
    Herhalde kahkahalarla gülüyorsunuzdur şu an.
    2-sonra 450gg bozmaya geçtim,diğer 2 kapı tamamlanmış ama açılmadığından 450gg Alpha kapısı için harcancak.
    kapı için 6 parça gerekliyken,450 gg bozuluyor,sonuç;kapı için hala 4 parça gerek...gelde kafayı yeme...
    Yetkililerden bu Galaksi kapılarının yeniden düzenlenmesini rica ediyorum.Ve oyunculardan yetkililere bu konuda
    baskı yapmalarını rica ediyorum.Bari şu olasılık yalanını kaldırın.Zira bırak %13,%5 olsa bu kapı yine açılırdı.
    3-Kasma ve donmalardan dolayı oyunu en düşük grafikle oynuyorum(ki yinede kassıyor).Bu durumda ben niye para harcayıyım
    bu oyuna.Pc'im gayet iyi.Bana 3 saat yüksek grafikte oynamamı sağlayamıyorsanız,ne işe yararsınız,ben niye para vereyim
    bu oyuna.
    4-Para kazanmanız gayet doğal ama Yukardaki aksaklıklar sizlere yakışmıyor,ayıp
    5-Zorunluluktan dolayı günde 3-4 saat oyundayım ve devamlı kutu toplamak zorunda kalıyom,gelişmek için.Artık zamanımı çalmayın,devran oyuncudan yana dönsün

Son düzenlenen: 3 May 2014
    polatalemdar311 bunu beğendi.
  2. KARANLIK

KARANLIK User

1. ve 2. maddeler şansınıza kalmış bir durum bu konuda elimizden birşey gelmez.

3.Bu duruma birden fazla etken vardır.Bilgisayarınız her ne kadar iyide olsa oyuna girişte mutlaka internet çerezlerinizi ayrıca dns önbelliğini temizlemelisiniz.Ayrıca adobe flash playerinizde güncel olmalı.

5.Yeni başlıyanlar bölümüne konu açarsanız sizlere daha başka nasıl kasılabilirsiniz o konuda yardımcı olabiliriz.

İyi forumlar

-RealMardin- bunu beğendi.
  3. şans işi dün ben 10 tane açtım 2 zeus parçası ve 1 lf4 çıktı

4. Merhaba ,

Genel olarak cevap verecek olursam kutular şans işidir. Bazıları 10 kutuya güzel şeyler bulurken bazıları 100 kutuya bulamaz. Bazıları 100 kutuya bulurken bazıları 200 kutuya birşey bulamaz.

Galaksi kısmında ise Alfa , Beta ve Gama bir birine bağlı 3 kapıdır. Sadece Alfa , Beta yada Gama'ya parça basamıyorsunuz. Bundan dolayı bu 3 kapıdan birisini açmak zor oluyor.

Flash Player ve İnternet bağlantısı nedeniyle bir takım sorunlar yaşanabiliyor. Bunun pc'lerin iyi yada kötü olmasıyla direkt olarak bir ilgisi yoktur.

Para yatırıp yatırmamak oyunculara kalıyor.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.