CONFI degistirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve no-Redemp tarafından 14 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. no-Redemp

no-Redemp User

Merhabe arkadaslar,,
    Diyorumki en azindan bir hizli mermi ,roket chip ve teknoloji ,,confi degistirme tusu olsun oyunda,diyeceksiniz var zaten :)
    Hepimiz bu durumu yasiyoruz ,kasilirken aniden saldiri gelmesi ..
    Biz rahatca kasilirken adam kamufule olmus ,,x4 mermi, plt3030 ,,ubr100 birde Semprom basmis yükleniyor ustümüze :)
    Tabi bu durumda mermi degistim sunu actim bunu actim diyenedek gümlüyoruz zaten,
    O yüzden bir tus daha olsun oyunda 5 slotlu olmali bu tus,, yani önceden secilmis bir mermi,, roket ,helstormroket ,tekniloji,birde chip almali icine ,bir tusda normal kasilma cofisinden saldiri veya savunma confisine degissin ,,böylelikle panikden kurtuluruz saldirilarda :)
    Nicin... Mermi,,roket ,,helstorm,teknoloji,ve chip,,(chip acik kapali) ?
    normal oyunumuzdan saldiriya ve savunmaya gecerken ben bunlari tek tek degistirmek zorunda kaliyorum ,bayada uzun oldu ha :)

2. Çok anlamadım ama galiba benim de yakındığım birşeyden bahsetmişsin :) bence olmalı.
    Sen anketli yeni bir konu aç +1i basalım :)

3. Merhaba ,

Oyunda 1 tane standart olarak herkeste olan slot var ve ilave olarak VIP olan oyuncular için 2. bir slot çubuğu daha geliyor. Yani 10 slot ve 20 slot daha epey bir yer yapıyor.

İyi forumlar.

4. mantıklı savaş modu kasılma modu gibi iyi olur

5. Modum gerekli açıklamayı yapmış zaten ama yine de söyleyeyim .. Eğer öyle bir durum olursa baskın atma olayı ne olur ... Düşmanınıza aniden saldırıp onu kesmektir amaç ama eğer o size hemen karşılık veririse bunun baskına gidileceğini haber vermekten pek farkı kalmaz ... Eğer böyle birşey olursa baskında kendinden güçlü bir gemiyi kesmen imkansız gibi birşey olacak ...

6. DELI•VAR

DELI•VAR User

Modum o sondaki lazer ney öyle size özel lazer mi :)

7. Merhaba ,

Hayır etkinliklere bağlı çıkan JOB-100 adında bir lazer cephanesidir.

Özelliği: Jack-O-Battery, NPC'lere 3,5 kat ve oyunculara 2 kat fazla hasar veren nadir bir Cadılar Bayramı cephanesidir.

İyi forumlar.

8. Supreme

Supreme User

Cephane güzel ama bulunmuyor

9. DELI•VAR

DELI•VAR User

Teşekkürler modum hiç rastlamamışım demek :)

10. edinak1979

edinak1979 User

bende var 8 000 adet falan JoB

11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bence olmamalı çünkü sizde bir zaman sonra belki kamufle alıp baskına çıkacaksınız ve ne olduğunu anlamadan yüklü şekilde hasar alıcaksınız.Ayrıca zaten yeteri kadar yer veriliyor simgeleri yerleştirmek için.

İyi forumlar

12. Modlarım demek istediği yeterli slot var zaten ama mesela önce 1 tuşuna basacak sonra 2 sonra 3 bu zaman alıyor onun yerine bir tuşa basalım otomatikman hepsini etkinleştirsin diyor ama ben de pek gerekli görmüyorum.

13. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.