Confi' ler ve kalkan.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve §ΐωã§ļı•Ģãži•©ãρŧãй tarafından 16 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. geliştirilebilir bir fikir atacağım ortaya herkesin yorumunu bekliyorum..

benim fikrim oyunda rahat kasılmayı hedefliyor.
    şimdi 2 konfimiz var ve 2 sinide diziyoruz.
    2 ayrı konfigürasyon. 1.ci konfi ile savaşırken, diğer konfinin kalkanının normal bir biçimde dolması gerektiğini düşünüyorum sonuçta bir nevi gemiyi baştan diziyoruz farklı bir gemi gibi oluyor ve o farklı geminin bir nebze bağımsız olması gerek..
    mesela bu yenileme, patladığımızdaki "2.ci konfide kalkan yoktu" gibi mazeretleri de ortadan kaldırır.. Özellikle kasılırken, diğer konfinin kalkanının dolması sınırsız döngüye girecektir ve rahat bir şekilde kasılabileceğiz, kasılmayı daha doğrusu oyun oynamayı daha cazip hale getireceğine inanıyorum.

can ve kalkanımızı gösteren yerde

1.ci konfideki kalkan
    darbe puanı
    2.ci konfideki kalkan.

olarak gösterse çok daha güzel olur

"sonuçta bu bir uzay gemisi bu tür şeyleri yapabilmeli" gibi birde not eklemek istiyorum :D
    Dediğim gibi geliştirilmeye çok açık ve müsait bir konu
    örneğin, savaşırken diğer konfideki kalkan %1 şeklinde dolabilir gibi ( bu sayede abartılmadan döngü yapılmış olur) vesaire...
    istediğiniz ekleme ve yenilemeleri söyleyebilirsiniz.

2. Şimdi sen şunu demeye çalışıyorsun yani

Mesela 1. Konfide kalkan kalmadı 2. Ye gectik 1. Arka planda yavaş yavaş kalkanını yenilesin diyorsun.

Yanlış anlamadım heralde her neyse boyleyse 2-3 saniyede bir 2000-2.500 değerinde kalkan dolması iyi olur nedeni her saniye dolarsa adam yenilmez olur bu aegis olsa ki aegis OP olur

3. bunun almasından yana değilim bu oyunculara zararlı bir güncelleme olur nedeniyse 1. konfide kalkan bitti 2. konfiye geç 2. konfide kalkan bitti 1. konfi arkada doldu 1. konfiye geç 1 . konfi bitti 2. konfiye geç sonuç çok fazla ucb 100 ve çok fazla rsb harcamaya neden olur yani elit mermi harcama tuzagı olur bu darkorbitinde işine gelir benim oyum olumsuz

4. ama iyice okursanız geliştirilebilir bir konu olduğunu söyledim.. 1-1 vs de bile 25-30 sn sürüyor vs ler hadi 1 dk olsun.. diğer konfi saniyede %1 doldurması çokta büyük bir rakam değil 10 saniyede 1.ci konfideki kalkan bitse diğer konfinin en fazla %10 u dolmuş olur bu da 500 bin kalkanı varsa 50 bin kalkan gelir cephaneyi çok harcatacak sistem değil gibi görünüyor bana..

oyun oyuncu ile yaratığı gayet net ayırt edebiliyor, sadece yaratıklar için diyerek tekrar düzenlenebilr..

ya dediğim gibi geliştirilmeye ve uygulanmaya çok müsait bir konu bu yüzden burada dile getirdim zaten.. hani bu sadece bir fikir en makul olanı zaten yapım ekibi yapacaktır sadece gerekli destek gerek

sanki % desel olarak daha mantıklı gibi ancak sizin dediğinizde makul bir seçenek. ya dediğim gibi benim amacım savaştan çok kasılmaya yönelik.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Kasım 2014
  5. -11111
    Bu bahaneye çok çözüm var. 1 kesen kişi avcı dalmıştır. 2 4-4 taşa gidip tekrar kapışırlar
    ve bu olursa elmasın bir anlamı kalmaz, adam çift yavaş yapar, cubiye gitti devamını sen düşün

6. tek bir lafıma odaklanım ona yorum yapmak yerine konuyu baştan sonra okusaydınız cubide ve savaşta etkisini az olduğunu ve hatta oyuncu saldırdığında 2.ci konfideki kalkanın dolmayı bırakması daha iyi olur sözümü okusaydınız keşke.. sizinki önyargılı bir yorumdu. benim anlatmaya çalıştığımı anlamadan kafanızda yazıp çizdiniz ve yorum yaptınız. çok üzücü.

ayrıca bu tarz bişey ileride bir gün olacak bence.. fikri hemen yargılamak yerine tavsiyeler bekliyordum ben.

7. Ben yüzbaşı gemim ile avcı konfide binbaşı ile kapışıyorum bende zaten kalkan yok bide o benden kaçarken kalkan yapacak ha?
    Senin dediğin ile yine bu sonuca çıkılıyor ve ayrıca sadece ben değil avcı konfi yapan çoğu kişi buna karşı çıkacaktır. Benim elim yavaş adam benden kaçabilecek her türlü yada ben kaçacağım. Ben kaçarken daha darbem dolmadan adam kalkanını yarılayacak çünkü iki konfide doluyor. Hele bide adamda yenileme desteği var ise sen 300k civarı darbe yapmışken o darbesi belki daha düşük olsa bile kalkanlarını dolduracak diyelim 300er kalkan, adam bu iki konfinin %75 dolsa uçuş düzeniyle yengeçe geçer yavaşlatma roketi atar sen kaçamadan patlarsın. Bu açıdan da bak

8. yazdıklarımın tamam okumadan yazdın yine. BEN KASILMAYA YÖNELİK DİYORUM. Sen hala yok avcı konfi yok kalkan fulleme sallıyosun..

arkadaşım %1 diyorum 100 saniyede 2.ci konfi dolacak. sen 1,5 dk adamdan kaçarsan veya o kaçarsa zaten şu anki şartlarda da kalkanı dolacak.. ayrıca savaşta işe yaramasın gerekirse diyorum. rahat kasılsın oyuncular diyorum ama yaşın tutmuyor anlattıklarıma....

Cm kilitlenmesi uygundur böyle önyargılı ve ne okuduğundan haberi olmayan insanlara laf anlatmak istemiyorum

9. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

İstek üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.