confi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☆_БΞSƮЩΞSƮ_☆ tarafından 2 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selam gemimin özellikleri

16lf3
    4bo2
    6 elit hız
    1 iris
    credilik herşey var neredeyse
    tasarımlar saatlik açık arttırmada olanlar
    gemilerim goli leo vega
    bana kasılmam için confi verirseniz sevinirim credit kasmaya çalışıyorum
    seviyem 14

2. Merhaba ,

Hangi gemiye göre istiyorsunuz ? Yani hangi gemi ile kasıyorsunuz belirtirseniz daha iyi yardım alabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. userqq

userqq User

Goli ile kasılacaksan 1 konfin vuruş,diğeri ise bir baskın esnasında kullanacağın kaçış konfisi olmalı.
    Vuruş konfini gemine lazer ve kalkan diroitlere lazer olarak,kaçış konfini ise gemiye lazer ve hız diroite kalkan olarak dizebilirsin.Klasik goli konfisi :)
    Diğer gemileri kullanmadığım için sözü bilgili arkadaşlara bırakacağım ama sana aegis öneririm alabileceksen kesinlikle almalısın sana çok kolaylık sağlar..

4. aegis istiyorumda çok pahalı ya 250k uri ne abi :)

Goli kullanıyorum

5. kasılma konfısı her gemıde aynıdır kardeşim 1. konfinde gemı hız droıdlerın 3 tanesı lazer 7 sınde kalkan 2. konfın yanı agır konfınde gemı kalkan droıdlerın hepsı lazer sana ne denılırse denılsın bundan ıyısı yoktur neden vurusdan kısma kasılırken vurusdan kısarsan cok masrafı olur

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.