Öneri Corona Virüs (Kovid-19) #EvdeKal

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve _KIYAMET_ tarafından 23 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Corona Virüs (Kovid-19) gerçekten gün geçtikçe ülkemizde artmaya devam ediyor. Ne kadar güncel bilemiyorum fakat en son bulduğum verilere göre "1.256 tanı kondu, hepsi yaşlı 30 hastamızı kaybettik. " şeklinde bir durum ortaya çıkıyor.

Forumda bir süredir acaba açılır mı diye bekledim fakat açılmayınca genel olarak gözüken belirtiler ve alınabilecek tedbirlere ait görseller ekleyerek bu konuyu açmak istedim.

Çok gerekmedikçe #EvdeKal dışarıya çıkma...
    ...
    ..
    .

2. MrWho

MrWho User

evde kalıp lagdan kanser olun mu diyorsunuz :D

3. ateistkeci

ateistkeci User

İlk gününden beri takip ediyorum evden çıkartmıyorum kimseyi kurallara uymayanıda ailemden dahi olsa eve almıyorum :))))

4. Ben de bir ekleme yapayım buraya.

Google'a ''WHO mythbusters'' yazıp çıkan ilk siteye girerek kulaktan kulağa dolaşan ama gerçekle ilişkisi olmayan bir çok bilginin doğrularına ulaşmak mümkün. Her bir mit için görseller ve özet bilgilerin olduğu kartlar hazırlanmış. İlginizi çeken başlıkların detaylarını da ''WHO'' internet sitesinden öğrenebilirsiniz.

Sitedeki bilgiler İngilizce ama google translate şuan çok iyi durumda olduğu için dilin Türkçe olmaması çok büyük bir sorun teşkil etmiyor diye düşünüyorum.

Evde canınız sıkılıp yapacak bir şey bulamıyorsanız bence şuan yapılabilecek en yararlı aktivite bu siteye girerek kendinizi bilinçlendirmeniz olacaktır diye düşünüyorum.

Kartların ilgi çekiciliğini anlatmak ve örnek vermek için buraya iki tane kart koyacağım. Dileyen yukarıda yazdığım gibi Google'a ''WHO mythbusters'' yazarak siteye ulaşabilir.

Minerva, Quenn ve Luminous bunu beğendi.
  5. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

İnternet olduktan sonra yapılabilecek çok şey var. :) Mesela dizi veya film izlenebilir. :D
    Ne kadar çıkmamaya çalışısa da maalesef yeri geliyor çıkılıyor. Gıda ihtiyacı v.b. şeyler için belli aralıklarla mecburen çıkılıyor. :D :)
    Ekleme için teşekkür ederim. :D :)