cpu slotları

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve ___eAGLe___ tarafından 18 Temmuz 2026 06:20 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. oyuna sürekl birşeyler ekleniyor fakat bu eklenen özelliklere takviye yok serum çıkardınız slot eklemediniz parçacık topu çıkardınız slot eklemediniz şimdide bu yeni özelliği eklediniz yine slot yok bunlara cpu çıkarıyorsunuz ama onları koyacak slot eklemiyorsunuz ne yapalım diğer slotlardamı çıkaralım o zaman oyunun amacı nedir sizde oynuyorsunuz hangi cpu yu çıkarırsınız hepsi olması gereken şeyler bununla alakalı yönetime bilgi verirseniz belki slot eklerler

yakamoz(SY) ve TR-CERBERUS bunu beğendi.
  2. hypnose18

hypnose18 User

kesinlikle katılıyorum....

3. smoonrise

smoonrise User

Çok yerinde bir serzeniş ve çok geç kalınmış görmezden gelinmiş sorun ...

Slot cpuları 10 lu olarak kalmış durumda en az 20 li 25 li olanları ile yükseltilmesi lazım yada makul kaynaklar ile 10lu Slot için ek yuva eklenmesi getirilebilir , geri bildirime güvenmeden fikir havuzunda konu açıp hızlı oy verip merkeze yollamak gerekir diye düşünüyorum .

4. ŞahFD

ŞahFD User

Tam Dün olarak bu konuyu açmayı düşünüyordum umarım yetkili kişiler duyar @Erlik @kaptan34 ve oyun yapımcısına iletirler oyuna artık her 2-3 ayda bir yenilik geliyor alıştık sürekli yeni kapı yeni cpular ve cpu slot bölümü yeterince yetersiz kalıyor artık adam gibi şunları 2-3 + olacak şekilde güncelleyin. 3 slot bile tüm bu yeni eklenen cpular yokken bile yetmiyordu sonra plus gemilerle 4 yaptınız ki hala yetmiyordu şimdi birde sürekli yok yeni roket cpusu yok işte bilmem ne cpusu bunların hepsini oyuncu elle atmaması için cpuyu takması gerekiyor otomatikmen adam akıllı 5-6 cpu'lu yapın standart olarak mesela plus gemilerine 6 cpu güncelleyin diğer gemileri 5 olarak çünkü 4 bile yetmez.

Neyse baya doluydum bu konuda