Destek CREDİ (BİRAZ FARKLI) ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WolfWar tarafından 6 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WolfWar

WolfWar User

Arkadaşlar biliyorum bunun gibi birçok konu açıldı fakat benim sorunum biraz farklı. Ben iris leri fullemek için skylab dan credi kasıyorum fakat çok uzun sürüyor bizim tr1 de iris ler 100m den gidiyor. Bu yüzden npc lerden credi kasıyorum fakat kastığım para geri cephaneye gidiyor bu yüzden npc lerden kasamıyorum ne yapmam gerekir söylerseniz sevinirim ?

Goliaht 9 lf3 gerisi lf2 4 iris 4 flax pet 7 level 3-4 bo2 gerisi bo1 full en iyi hız

Son düzenlenen: 7 May 2015
  2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Kestiğiniz yaratıkların çöplerini toplayıp satarsanız daha iyi olur.

İyi Forumlar

3. ÇORBACI

ÇORBACI User

Kristallon kesebiliyorsan sürekli kristallon kesmen lazım

4. Traubbe

Traubbe User

Gemini,özellikleri,ekipmanları söylersen daha iyi yardımcı olabilirim.

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kristallon en iyi kredi veren Npc lerden biridir.Çöplerini toplayıp birleştirip mutlaka satmalısınız.

Bir klana üye olup kredi desteği alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

6. senberk99

senberk99 User

Bence cubi coplerini satabilirsiniz ticaret modul3+ hammadde destegiyle

7. 5 li roket atışını iptal edip full kristalon ve cubide takılın çöplerinide hiç kaçırmayın sürekli böyle skylab flan kasarsınız :) şu an derdiniz çok küçük bence daha da sıkıntılı ilerisi :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.