Credi ile ne yapayım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve userqq tarafından 7 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. userqq

userqq User

Merhaba arkadaşlar
    ben irisleri fulledikten sonra credi ile ne yapacağımı bulamadım bir türlü skylabdan ve kasılarak oldukça fazla credi birikiyor sizce nasıl kullanayım bunu?

2. Kral-87

Kral-87 User

yani lf3 sayın falan full değilse onları yap yada , benim gibi tasarım için kas credilerle

3. Gemi al, tasarım al.

Ben aegis almıştım rahat oluyor :)

4. aries123

aries123 User

Lf3 ve bo2 fulle ondan sonra aegise yonel vip ve kami 3 varsa agır konfi yap cubi kamile ben oyle saatte 7-8 bin arası uri kasıyorum krediyi soylememe gerek yoktur heralde.: )

5. Kral-87

Kral-87 User

aynen aegis iyidir arkadaşlarımınzın dediği gibi, onlar eksikse onları da alabilirsin .

6. Merhabalar,

Öncelikle konuya katkı sunan arkadaşlara teşekkürler,kredi ile desteklerden edinebilirsiniz.Hasar destek,kalkan,darbe bunlar savaşlarda size kolaylık sağlayacaktır.Ayrıca günlük dosyası,ve küçük rakamlar yatırarak cephane almanız size kolaylık sunacaktır.İyi oyunlar dilerim.

Keyifli forumlar

7. Benimde credi ile yapacak işlerim bitti, her açık arttırmada x2,x3 ve sabları alıyorum gerekirse orada ki fiyatın 2 katını basıp yine alıyorum çünkü gerçekten yapacak bir şey kalmadı credi ile :D

8. userqq

userqq User

Teşekkür ederim o zaman ben aegis için kasayım :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.