Destek Credi Kasma Taktiği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve börtecineee1453 tarafından 5 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar oyuna 28.03.2015 tarihinde başladım. Kredi kasıp gelişmek istiyorum fakat kredi kasma hakkında sizden bilgi almak istiyorum. Gemimin bilgilerini yazayım;

Gemi: Goliath ( Enforcer )
    İris : 8
    LF3 : 11
    LF4 : 2
    B02 : 5
    Pet : 3 fakat 4 Level olmak üzere.
    Hız : Full
    Arge : 3 Adet fakat dağıtılmadı.

Sizce nerede kasabilirim lütfen önerilerinizi paylaşınız.

2. Merhabalar,

vip iniz varmı acaba?

İyi forumlar.

3. Evet Vip, Katlayıcı ve İndirim var.

Gemiyi değiştirdim şuanda gemi SpearHead

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Nisan 2015
  4. Merhabalar,

Sizin ilk yapacağınız iş petinizin levelini 8 yapıp kamikaze modülü 3,otomatik toplayıcı 3 ve ticaret modülü 3 almanızdır.Sonra skylabdan günlük olarak hammadde sevikaytınızı aksatmadan hammadde gönderip bunları satmak olsun.Ticaret modülü ile geminizde ki hammaddeleri istediğiniz yerde satabilir bu şekilde daha çok credits kasabilirsiniz.

İyi forumlar.

Merhabalar,

Goliaht kasılmak için spearshead dan daha iyi bir gemidir goliye geçmenizi tavsiye ederim.

İyi forumlar.

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Gelişiminize Avantaj kutusu toplayarak devam edebilirsiniz.Lf 3 lerinizi ve BO2 lerinizi tamamladığınızda Kristallon keserek Cubikon keserek kredi kasabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

6. Kutu toplayacağım için spearhead a geçtim 2 gün var katlayıcımın bitmesine 2 gün boyunca spearhead takılcam

7. senberk99

senberk99 User

katlayixciyla topla kardesim sonra goli ile cubi tallon karisik yaparsin

8. Katlayıcım bugün bitiyor artık 2. hangardaki goliye geçiyorum. Fakat cubi yapamıyoruz çünkü birisinin cubisine saldırdığımızda direk patlatıyorlar. Fikriniz için teşekkür ederim :)

9. senberk99

senberk99 User

o server kotuymus biraz o zaman tallon kesebilirsiniz saatte 10 tane kesseniz(roketatarsiz) 5 m kasarsiniz kolay gelsin :D

10. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Paladyum toplayarak kapı da açabilirsiniz.Kapıda da yaratıkların verdiği kredi ile kasabilirsiniz. Onun yanında açtığınız kapıya göre alacağınız ödüller değişir.Zetadan havoc alırken epsilondan lf4 alabilirsiniz.

İyi fprumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.