CREDI KASMA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve asdasdasd1515 tarafından 15 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar , arkadaslar gemim 2 lf4 ,full lf3, full bo2 full elit hiz 8 iris 13 arge gemilerim var . Aegis , goli ( diminisher spetrum vb vb ) vega ( pusat ) falan filan + kalp ucus duzeni var .pet 15 lwl gerekli butun moduller var . + vip var . Ben en iyi credi nerde kasarim lutfen bir bilgi . Benim yaptığım yöntem tallonlarda kasılıyorum . Gelen uri ilede hızlı sevkiyat yapiyorum . Credi ile citadel alcamda şuan 490m var yaklaşık 700 yapmam lazim okullar açılana kadar ....
    (Verdiginiz cevaplara yarin cevap vereceğim) İyi Forumlar .

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Eylül 2015
  2. 200 M yi cubi grubu varsa ve copleri alabiliyosaniz pette de ticaret 3 var ise alip alip satarak 6-7 saatte kasarsiniz.Sahsen ben hammadde destegi +ticaret 3 ile kamuf olup cubi cop topladigim zamanlari hatirlarim.Saatte 30-40 m topluyordum.Cubiyr sksaniz daha da fazla olur.Anlicayacaginiz surkeli cubi copu satin.Olmaz grup yok derseniz Vip varmis Bos loardikum kesebilirsiniz , Loardkium kesebilirisniz en onemlilerinden biri de 5-2 Gruplarina katilabilrsiniz.

3. Merhaba ,

Bana kalırsa 5-2 haritasında orta kısıma yakın yerlerde kasarak imha ettiklerinizin çöplerini toplayıp satarak ve ayrıca skylap'tan Promerium sevkiyatı yapıp satarak kasabilirsiniz.

İyi forumlar.

LastShot12345 bunu beğendi.
  4. Vip var ticaret3 te var ama cubi copnu birakmiyolar . Bende ya 1-5 te lokum keserek yada1-7 de tallon keserek kasiyorum .

Saolun modum deneyecegim . Ama npcler cok az credi veriyo gibi geliyo bana .

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Eylül 2015
  5. Merhaba ,

5-2 korsan haritasındaki ticaret kısmında hammadde sattığınız zaman % olarak belli oranda yüksek fiyat ile satılacağı için imha ettiğiniz npc'lerin çöplerini toplayıp ambar dolmaya yakın gidip satabilirsiniz. Bu şekilde devam ettikçe bence iyi kredi kasarsınız. :)

İyi forumlar.

6. 5-2 ageis grup oluştrup hem gorev yapar hem credi kazanırsın
    yk 5-2 grup yoksa cubide kasıl kutu topla baskın varsa bos talon don
    skaylab promerum çek

7. peki ham maddeleri oldugu gibimi satalim yoksa borlestirirsekmi daha avantajli

8. Merhaba ,

İmha ettiğiniz npc çöplerini alıp bir işlem yapmadan ambar dolunca 5-2 haritasında orta kısımda hammadde satma yerinde satmak daha iyidir. Eğer uğraşırım diyorsanız Promerium'a kadar yapın ama Promerium üretmeyin. Çünkü Xenomit harcadığı için ilerde xenomit sıkıntısı yaşayabilirsiniz.

İyi forumlar.

9. 5-2 de kasılmak der susarım.. İlk kez korsan avı etkinliği olduğu zaman sıralama için oynamıştım ve günde 600 milyon kasıyordum.. Gelen uridium, şeref ve tp de ayrı bi güzellik :)

10. peki rakama dokersek birlestirip satmakmi daha fazla para direk satmakmi

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Toplamda aldığınız kredi miktarı aynıdır.Birleştirmek sadece vaktinizi alır.

Keyifli Forumlar.

12. Kardeşim gemin iyi 2-6 ya git boss tallon kes bulamazsan cubi kes onu da bulamazsan tallon kes be na şahsen günde 2 saat oynuyorum ve 30 m kredi kasiyorum(skylab yapmadan) sen 6 saat oynasan günlük ortalama 100 m kasarsin

13. Gunluk benim girme vaktim dha az 1.5 saat zor giriyorum .

Ben çöpleri satarken prometium ve duranuim olarak satiyorum daha fazla credi geliyo diye biliyorun

14. Doğru biliyorsun prometid ve duranium olarak satarsan daha iyi kasarsin

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.