Credi kasmak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lalalalalalala123 tarafından 17 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar
    Kredi kasmanın kolay yolunu arıyorum bana yardımcı olurmusunuz
    Ekipmanlarım : 25 lf3 / 9bo2 / 8 7900 hız motoru / 4 iris 4 flax / 3lv pet 4 olmak üzere goli kullanıyorum şuan 2. Hangardasa spearhead var

Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim

2. Merhaba,

Konu doğru olan bölüm yeni başlayanlar bölümüne taşınmıştır.Lütfen fikir almak istediğiniz konuları yeni başlayanlar bölümüne sorunlarınızı genel konular bölümüne açınız.

Çöp satıp credi kasabilirsiniz ya da cubikon kesim partilerine katılıp kredi kasabilirsiniz.Özellikle Cubikonların çöplerini toplamanızı da tavsiye ederim.

İyi Forumlar

Son düzenlenen: 17 Temmuz 2015
  3. Drowhake

Drowhake User

Süvari fm bence görüşünüz yanlış kaç yıldır bu oyunu oynuyorum çöp bekleyerek çöp toplayarak zengin olunduğunu görmedim.Kristallon kesmek bence en iyi credi yöntemi vee tabiki skylab ! Skylabda ben her 6 saatte 1 kez 3.000.000 credits kazanıyorum.Ambarım 3000 gemime 3000 tane yolluyorum promerium dolayısıyla 3 M oluyor erken kalkarsam 3 kez kalkamazsam 2 kez yapabiliyorum günde.Nereden baksan günde en az 6 en fazla 9 M tabii sen daha çılgın bir oyuncuysan gece kalkıpta yapabilirsin.Ayrıca skylabta hemen yolla seçeneği var bu şekildede gemine hemen yollayıp hızlı bir şekilde 1.250 uridiuma 3 M credi kasabilirsin.Tabii isteyip istememek sana kalmış :) Ben günde bu sayede skylab + kristallon ++15 k uridium 20-40 m credits kasabiliyorum.

.*CapTain*. bunu beğendi.
  4. peti 8 lv yap otomatik toplayıcı 3 + ticaret modülü 3 al kasılarak daha sonra cubikonda takıl çöpleri toplayabilirsen günde 100 m den aşşağı kasmassın

5. SORRYAGA

SORRYAGA User

Öncelikle skylabla hammadde gönderip sat.Daha sonra kristallon kesebilir,cubi gruplarına katılabilir ya da ortam uygunsa uber haritalarında uber kristallon kesen oyuncu varsa sende uber krise sıkarak cubideki gibi kredi kasabilirsin...

6. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

X7 haritasında kristallon kesebilir,X6 haritasında Cubi grubuna katılıp kredi kasabilirsiniz,Petiniz varsa Ticaret 3 modülünü satın alabilirseniz topladığınız çöpleri anında satıp skaylabınızdan da premerıum satışı yaparsanız kısa sürede kredi zengini olabilirsiniz.

iyi Forumlar.

7. Anarcyh

Anarcyh User

bence vergisi olmayan bir klana gir sadece kasılmak için olsun klan ful tallon kes oyun saatin boyunca sonra skaylap yap çöp alıp satabilirsin ve son olarakda cubi partilerine katıl

8. senberk99

senberk99 User

Petinize ticaret mdülü 2. seviyeyi alarak cubi çöplerini alıp alıp satabilirsiniz.Hammadde desteği (res-bo1) de alırsanız 1 cubi çöpünü 800k crediye satarsınız.Saatte 25-30 m kasarsınız.Ayrıca skylabtan da günde 12-15m kasma imkanınız var.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.