Credi nasil yaptiniz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [PREMIER42] tarafından 8 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. affedin ama yuh diyorum adam mcb-25 e 253.000.000 credi basmis nerden buldun onu nasil yapiyosunuz

2. bende şuan 2 milyar kredi var gemi geliştikce kredi kolay kasılıyor cubi guruplarında ve kristalonlarda 253 mil kredi devede kulak öyle söyliyim :)

3. Mesele o degil mcb-25 e gore cok biraksinda biz alalim bu arada server ne?

4. kredi kasmak kolay sen uriden haber ver :))bak benim kredi kasma metodum önce hangarı büyük cidatel gemi yi alıyorsunuz sonra skaylap tan taş çekerek satıyorsunuz bu arada pet modüle kargo protokollerini alırsaız hagar %30 daha büyüyor argelerdende hangar yeteneklerini açarsanız dahada büyür vip olunca kargo satmak biraz daha ucuza geliyor 10bin küsur taşı 10 milyona satıp davamlı kredi kasabilirsiniz tabi x3 haritalarıda kargo gndermek için gerekli uriyi mordon saimon keserek kasabilirsiniz hedefim 10 milyar kredi o bence mcb-25 e kazara basmışta olabilir yada birisini ezmiştir .Bende o kadar aşırı kredi basan birisi için sizin gibi düşünmüştüm vega tasarımına 2 milyar basılmıştı :)) normalde 700milyona falan satılan tasarım ama düşman klan veya sevmediğiniz bir oyuncu olunca öyle rakamlar normal geliyor 2 gün öncede ben 100 k lık kamufleye 225 k bastım kamufleye basan adamı hiç sevmem üstelik babasınıda sevmiyorum:))sonuçta Düşman klanız üstelikte düşman şirket

5. Tabi haklisiniz ama oyunun zevki kalmadi resmen adam klan yardimiyla okadr credi yapsin biz burda okadar ugrasalim ben credi/uri ayirt etmeden dikkatlice harcarim cunku sonradan useniyorum okadar yapmaya

6. Arkadaşların dediği gibi yanlışlıkla ya da inatlaşarak basmıştır.
    Ayrıca bir yerden sonra kredi kasmak kolay oluyor.Bazen unutuyorsun bile krediyi ben daha geçen hafta gördüm kendi biriktirdiğim krediyi şaşırdım açıkçası.
    Şöyle şaşırdım 3 milyardan 6 milyara çıkardım ve arada ki fark beni sevindirdi ayrıca da ulan bu kadar azmı kastım nasıl daha fazla kasamadım diye de ayrıca şaşırdım.
    Kendim hala şoktayım.

7. Tom_Cat

Tom_Cat User

kredi kısmına yanlışlıkla bir sıfır fazla yazmıştır.tıpkı benim atlama CPU ya 150 m bastığım gibi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.