Credi nerden buluyor bu insanlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -BabalarÖlmez- tarafından 8 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar açık arttırmada gordugum credits i adamlar nasıl basıyor adam gemi tasarımına 1200000000 credits basmış bu kadar credits i nerde buluyor ? cevabı verenlere şimdiden teşekkürler.

2. Merhaba,

Yeni haritalarda kristallon ve cubi keserek hızlı credi kasılabileceği gibi skylab kullanarak gemiye promerium hammedesi sağladığınız ve bu hammaddeleri sattığınız takdirde siz de hızlı credi kasabilirsiniz.Tabii ki bunun için öncelikli tavsiyem skylabınızı tamamiyle 20 seviyeye çıkarmanızdır.

İyi Forumlar

3. Saolun anladım çok teşekkürler

4. Merhaba ,

Klan yardımı olarak haftalık en fazla 250 milyon kredi yollanabiliyor. 4 hafta yollanırsa 1 milyar kredi yapıyor. Demek ki klanda kredi yüksek ve uzun zamandır klan üyesi olabilir.

İyi forumlar.

5. 1 trilyonda ilk defa duydum siz o nin fotosunu ve teklif veren kişinin nickini al supota yolla

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Eylül 2015
  6. Merhaba,

Tatmin edici cevapları aldığınıza inanıyorsanız konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

Şüphelendiğiniz durumlar varsa oyuncunun profil linki ile beraber supporta yazıp hesabın incelenmesini isteyebilirsiniz.
    Maalesef forum üzerinde yapılabilecek birşey yok.

İyi Forumlar

7. modum 1 klanın bu kadar credi üretmesi biraz zor hesaplamaya çalıştım matematik eror verdi dediginizi yapsa iyi olur hangi server bu ?!

8. kardeşim credi kasmak kadar kolay bişey varmı 1 milyar credi var bende yatıyo boş bo ş :)

9. credi kasma sırrı mı olur :)

10. bende be vardı tasarım aldım 2 milyara adam 1 triliyon diyor

11. Merhaba ,

1 Trilyon klanda birikmesine birikir de arkadaşın yazdığı miktar " 1.200.000.000 " yani 1 milyar 200 milyon kredi :)

İyi forumlar.

12. hahaha adminim sandalyeden düştüm adminim dimistıri ben 2 milyara aldım :) 1 trilyonu duyunca şaşırdım
    1 trilyon diyince arkadaş 0 ları saymak aklıma gelme beni güldürdünüz ya adminim Allah da sizi güldürsün :D

Son düzenlenen: 8 Eylül 2015
  13. Merhaba ,

Önemli değil :) tabii arkadaşımızın yazdığına göre bu şekilde fakat diğer olasılığı hiç görmedim. Genelde 2 yada 3 milyar civarı olabiliyor fakat şu aralar 1 milyar civarına düştü sanırım. :)

İyi forumlar.

14. Merhaba ,

Biraz öyle oldu sanırım. :) Ama sorun değil yeter ki konu açıklığa kavuşsun. :)

İyi forumlar.

FULLTIME0FFTURKEY ve Prophecy bunu beğendi.
  15. aynen adminin yılın tespitini yaptınız tebrik ederim :)

Son düzenlenen: 8 Eylül 2015
  16. Merhaba ,

Teşekkür ederim eğer yardımcı olabildiysem bana yeter. :)

İyi forumlar.

FULLTIME0FFTURKEY bunu beğendi.
  17. zaten bole bi tespiti sizin gibi zeki kişiler farkedebilir iyiki varsiniz iyiki darkorbitte admin siniz :)

18. ÇORBACI

ÇORBACI User

Kredi kasmak o kadar zor değil iyi bir gemin varsa günde 2 saat kristallon kessen 50 milyon kredi kasarsın.

19. Aynen zor bişey değil saatlik 50m kredi kasıyorum bende

20. En iyisi hammade destekleri ile cubi çöpü toplamak + ticaret 3 ile satmak.Hatta 9 kuratrma protokolu de takıyoum ben.Böylece 1 çöp 1m -1.5m ye satılıyor.Saatte 40-50 m kasıyorum.Cubide adam yoksa tek keserek ise saatte 85m credi kastıgım oldu.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.