Credi nerden buluyor bu insanlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -BabalarÖlmez- tarafından 8 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Grupça tallon hızlı kesmeye yarar ama gereksizdir. Ben günde 50me kadar kasıyorum ortalama Skylabla fazla işim olmuo promerium atmakla felan sepromla işim oluyo. Skylablada ugraşırım dersen en güzel taktiği pet'te 3 level ticaret modulu %30 bonus veriyor ben 4.200 promeriumu 4.5me fln satıyorum vip alırsan 4.200 promeriumu 4 saate atabilirsin her 4 saate atarsan günde 5 kere atsan noramlde 6 da uyuma payı fln 22.5m eder tek başıona tallon kesersen çöplerini alıp ticaret moduluyle durmadan satarsın ve boylece hem talon parasını hemde çöp parasıyla seri bir şekilde günde 50me kadar kasabilirsin. Çılgın cübi gününde ticaret modulu 3 ile iyi yapabilirsen 100me kadar kasabilirsin ama hızlı yapamam diosanda gene 40 50m kasarsın klasik taktiklerdir bunlar. cubikondada kasabilirsin ancak cubikonda genelde düşman şirket olduğu için rahat kastırmazlar.

2. yigit-asli

yigit-asli User

eğer gemin güçlüyse tüm gün cubi keserek yaparsın ben full lf3 gemi ile uberde 2 satte 40m para yapıyorum adamlar full lf4 flan benim 7 katım vuruo yani 2 satte adam 150-200m kasıo rahat :D

3. s.a skylab nedir nasl geliştirecez ve seviye 20 oduğunu nasıl anlarız kardeş

4. nail1454

nail1454 User

:) Sen skylab ın kapısını bile açmamışsın daha,forumda oyunla ilgili sss lerde, sözlükte arama yaptır, bilgi al, dediğin kadar olmasa da faydası olur, ben günde 9.000.000 credi yapıyorum sky dan.

5. o bişemi ben spectrumu 3 t aldım :D

6. Merhaba,

BURADAN ayrıntılı açıklamayı okuyup bilgi sahibi olabilirsiniz.

Cevap veren üyelerimize teşekkürler.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.