CREDİ SİSTEMİ { OKUMADAN GEÇME }

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •••••VuRuCu-T!M••••• tarafından 25 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Katılıyorsanız lütfen evet seçeneğinin yanında hangi yolla olmasını istediğinizi de belirtin

1. Evet (lütfen bu seçenekle birlikte aşağıdakilerden birini de seçin)

57,1%
  2. "klan sistemi eskisi gibi olmalı"

42,9%
  3. "npc ler daha fazla credi vermeli"

28,6%
  4. "görevler daha fazla credi vermeli"

21,4%
  5. Hayır (niye hayır :) )

7,1%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar.

Leo-flax yoluyla credi kasmamız da engellendikten sonra bence en iyi credi kasma yolu kıyak bir klana girip birkaç milyon otlanmaktı :D... Ama sağolsun sevgili darkorbit ekibimiz bu yolu da örttü... :) Görevler adam gibi credi vermiyor zaten. 20lwl görevi 200k 300k credi veriyor. Bu miktara 10lwl adam bile dönüp bakmaz. Klandan credi alabilmek için haftalarca beklemek gerekiyor...

Hele de açık arttırmada tasarım ve gemi fiyatları milyarlarda gezinirken bu yapılan bence çok gereksiz.

Öyleyse ya npc ler daha fazla credi vermeli, ya görevler daha fazla credi vermeli, yada şu klan sistemi eskisi gibi olmalı...

Desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar...

WolfWar bunu beğendi.
  2. WolfWar

WolfWar User

Haklısın. Oyum kesinlikle EVET !!!

3. Klan sistemi kelimenin tam anlamıyla berbat. Görevler desen 0 Credi 280m TP veriyor 1m Credi veriyor ben zaten 10 dakkada 2-3m kasıyorum. Eskiden Flax satıp Credi biriktiriliyodu, İrisleri patlayan alıyodu bi leonov bide 6 flax (7-8 zarar) kas sat kas sat. Sonra 2 iris alırdın 6 irislik parayı biriktirip flaxları teker teker satardın. Şimdi ? kas anam kas. 1 ayd anca fulledim, İrislerini patlatana yardımda yok. +1

4. ticaret yeni eyler geldi bence 1 sene dolunca açarlar gene şimdi ticarete fazla yuklenirler falan

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.