CREDİDEN URİDYUM ÇILGINLIĞI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -klannx- tarafından 6 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

CREDİ URİDYUM

1. 100 MİLYON = 20.000

38,5%
  2. 100 MİLYON = 10.000

53,8%
  3. 100 MİLYON = 5.000

7,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -klannx-

-klannx- User

Selam
    arkadaşlar oyun belli bi süre sonra uridyum üzerinde yoğunlaşıyo , crediyi uridyuma takas gibi bi ticaret sayfası açılmasını öneriyorum.

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

:D simdi hemen DO kabul eder bunu emin olun:) adamlar ******* ile dunya kredi yapar uri cevirir .ah TR hersey masum olsa idi inanin tum bunlarda yapilirdi :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Şubat 2015
  3. -klannx-

-klannx- User

yeri gelir uriden credi yeri gelir crediden uri ;)

4. _DODGE_

_DODGE_ User

İnan bana bir sure sonra uri ile işin bile kalmıyor diyebilirim sadece guclendirici cephane birde skylab hemen gonderme icin kullanılıyor.

Siz ruyalarda gezmeye devam edin Tr serverlerinde low bugudan millet milyonları goturdu ve ceza bile almadılar.

Bugu kullanan hak yiyerek zengin oldu kullanmayan oyunda ezilmeye mahkum kaldı...

-1 bu olursa kendini güçlü sanan veled sınıfına giren sağ sola hava atan tipler ortaya çıkar ama taktik desen sıfır teke tek gel vs ye desem adam çağıran tipleri şu oyunda gormek istemiyorum cidden 7-8 senelik oyuncusuyum bu oyunun bu tipler oyun kolaylaştıkça daha da çoğalıyor.

Bu nerdeyse beleş lf4 dağatmak gibi bir şey.

Son düzenlenen: 6 Şubat 2015
  5. -ZİFİRİ-

-ZİFİRİ- Guest

Merhaba ,

Bence olmaması gerekli oyum olumsuz.

İyi Forumlar

6. güzel olur, destekliyorum. belli tp nin altındaki oyunculara açılabilir mesela. çünkü uriyi full olan yüksek tp li gemiler rahatlıkla kasıyor ama oyunun başlarında olan gemiler için kredi kolay uri zor iş. onlara destek olur.

7. olabilir, ayrıca low bugunu kullanan bütün oyuncuların da kesinlikle banlanması yahut yaptırımlar uygulanması gerek bence. kesinlikle hak yerinni bulmalı

8. oyum olumsuz, böyle bir şey mümkün değil

9. Böyle Bişey Olursa Biz Oyunu Bırakalım O zmn Credisi olan Urinin İçinden Geçicek Onca Emeğimiz Ve Zamanımız 2 dk da Yok Olucak Benim Oyum Olumsuz Oyun Biter Böyle Bi Sistem Gelirse Kusura Bakmayın

İyi Forumlar .

10. adamlar uriyi parayla satmak için fazla uri kasılan yerleri değiştirdiler ''low ve batlerey'' krediyi uriye çevırırlermi:confused: ben sırada cubiyide değiştirirler diye korkuyorum...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.