Credim artmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Leviosaa tarafından 30 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Leviosaa

Leviosaa User

Sabit kaldı ne artıyor ne azalıyor ilk olarak ne yaptığımı yazıyım

tallon,talin ,lokum felan kesiyorum çoğunlukla görev ne derse o ,düşen hammadeler ile roket,hız,kalkan güçlendiriyorum,roketatar kullanıyorum. benim npc kestiğime credi bakımından değmiyor kazandığım credi mermiye rokete gidiyor 4 gündür 10k credi sabit

skylab 9-11 seviye arası tam olarak ham yolıcak seviyede değil

2. Captivity

Captivity User

Eski haritalarda kasılıyorsanız kesinlikle roketatar kullanmayın derim

Leviosaa bunu beğendi.
  3. Merhabalar,

Bahsettiğiniz duruma göre skylab seviyelerini yükseltmeniz gerekiyor.Ayrıca satışta olan ticaret diroidi hm7 alırsanız böylece hiç hammadde kaçırmadan satma değerlendirme şansınız olur diye düşünüyorum.

İyi forumlar

Leviosaa bunu beğendi.
  4. Leviosaa

Leviosaa User

yok görevler çoğunlukla yeni haritalarda olduğu için yeni haritalardayım
    tamam onu hergün geliştiriyorum peki topladığım hammade ile kalkan hız roket felan geliştirmem bu beni sekteye uğratırmı

5. ben geminin içini fuleyene kadr roket atar kulanmadım bo2 lf3 gibi sonra yuklendim :D 1m fln aldım

Leviosaa bunu beğendi.
  6. coder545

coder545 User

hammaddelerin ilk 3unu zenginlestirip depo dolunca gidip saticaksin skylabdan prometid ve duranyum yollayabilirsin roketatar kullanma .cubi copu toplayabiliyosan cubiler bitince bekle copleri al sat hammadde destegi de al kimse basmiyo

Leviosaa bunu beğendi.
  7. Senin tek hatan var oda hammaddeleri satmak yerine hız, kalkan gibi şeylere vermen.

Leviosaa bunu beğendi.
  8. Leviosaa

Leviosaa User

saolun hepiniz anladım ne yapcağımı biri kitleyebilir konuyu

9. Merhaba ,

Konu çözüme kavuştuğu için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.