credimi kutumu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve assasin_-_return tarafından 7 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gemim goli 17 lf3 10 bo2 full hızım 1 iris 7 flaxım var sizce credi kasmaya devam mı ediyim yoksa vega alıp kutuyamı başlıyım ?????????????*

2. ahmettyran

ahmettyran Guest

Kutu olayını nasıl yapmayı düşünüyorsunuz ?

3. SORRYAGA

SORRYAGA User

İrisleri fulleyene kadar kredi kasmaya ve skylabtan sevkiyat yapmaya devam et...

4. şu 2 kat veren haritalarda isimlerini unuttum vega full hız + promerium hızıyla

5. SORRYAGA

SORRYAGA User

pvp haritalarından bahsediyorsan 1.5 kat veriyor...

6. işte onlar sizce ole mi yapıyım

7. Efe

Efe User

Hangi serverdesin?

8. tr5 ti snırım

9. ahmettyran

ahmettyran Guest

Tek tek elle toplayacağına ve bunu saatlerce yapacağını düşünüyor musun ? :D

10. ??? yapanlar var sen görmemişsin bn bu gemiyi oyle yaptım

11. ANKARALI

ANKARALI User

Bence kredi kas güzel bi gemi al çünkü pet olmadan çok uğraştıŕır

12. kutu toplama isi cok sıkıcıdır uyariyim ayriyetten kutuyla full elit olanlarin yuzde 90 i botla yapiyordu simdi biraz azaldi botcular yani kisacasi hic ugrasma kutu toplamayla kredi kas iris lf3 bo2 oyle alirsin inan bana daha kolay

13. Yaratık öldürerek paralel şekile uri ve credi kas sonra pet alarak otomatik toplattır

14. SORRYAGA

SORRYAGA User

Madem bu toplama işine niyetlendin o zaman şöyle bir taktik vereyim.Günde örneğin 3 saat oynuyorsan 1 saat kutu toplayabilir kalan zamanda da yaratık keserek kredi kasabilirsin....

15. michael666

michael666 User

bence goli varken vegaya geçmeni önermem görev yap 1-7 grup bull krıstallon kes skylab geliştir ve sevkiyat yap günde sevkiyat yapsam 3 m den 15 m yapar günde 5-10 görev yapsam 1m ile 1,5m her bir görev yapsa keseceğin npc lerdende çıkanlarla günde 35m ile 40m para yapar tabiki günde en azından 5-7 saat arası oynaman lazım şahsen günde 3 saat oynuyorum haftanın bir günü ise 8 saat oynuyorum.

16. Hangi şirketsin mmo ise seni kasabilirim

17. michael666

michael666 User

ben de tr 5 mmoyum

18. Hastasıyız_Dede benim

19. peki sizce nerde kasılayım cubi paritisimi

20. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Credi kasıp iris sayınızı yükseltmelisiniz bu sırada biriken uridiumlarla bo2 lerinizi tamamlayınız.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.