Credist Uridium Takası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ^O_BİR_EFSANE^ tarafından 25 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Credist Uridum takası olmalımı?

1. Evet, Olabilir

oy sayısı 5
    31,3%
  2. Hayır olmaz.

oy sayısı 11
    68,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar hep sunmak istemişimdir uridium credist takası var peki credist uridium neden olmasın? her 100.000 C Karşılığında 100 U. bunun gibi yani her 10.000C karşılığı 10U. eder bu sayede Uridium sıkıntısı çekilmez :)

2. ben 1 haftada 1 milyar kredi kasıyorum sen düşün sence mantıklımı değilmi

3. wasd1dsaw

wasd1dsaw User

afedersin ama bu fikir bayağı kötü creditle urinin nerdeyse farkı kalmaz

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İmkansızı istiyorsunuz diyebilirim :)

İyi forumlar

5. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

gemisi full olan birisi için kredi kasmak hemen hemen çok basit arkadaşında dediği gibi haftada 1 milyar kredi kasılabilir ama uri ise öyle değil sen düşünsene 1 milyar krediyi uriye çevirdiklerine verdiğin rakamlara göre 1 milyon uri oluyor buda çok çok yüksek bir rakam hemen hemen artık oyunda uri çeken kalmaz buda darkorbit in sonu olur

6. MKS-705

MKS-705 User

oyunu bitirmek istiyor arkadş :D

7. sadece güldüm:)

8. Prophecy

Prophecy User

oyum olumsuz

9. Merhaba ,

Arkadaşlar biraz daha sakin ve forum kurallarına uygun mesajlar yazalım. Sonuçta herkesin kendine göre bir düşüncesi var. Ayrıca bölümde bir biri ile aynı bir sürü konu var.

Daha uygun yazmaya dikkat edelim.

İyi forumlar.

10. ucan_keci

ucan_keci User

aslında 1m C 3-5 uri ederse iyi olur :}

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.