Öneri Credit kasma önerileri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve klonaskeri tarafından 21 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. klonaskeri

klonaskeri User

Gemim Goliath(Solace),Lvl:14,Şirket:VRU,Silahlar:8 lf3 7 lf2,Jeneratörler:konfi 1:11 bo-02 4 A-03 konfi 2 7 7900 itici motor,8 6900 itici motor. Benim 3-4 gün içerisinde 500.000.000 credit kasmam lazım.Tavsiyeleriniz nedir ? [Tr2]

2. 3-4 gün içinde o kadar kasamayabilirsin ama şöyle bir taktik vereyim ambar arttırıcı al, pet mutlaka lazım cubini çöpünü alı sat 500m kasmak istiyosan günde 10 saat bu işi yapman lazım

3. o gemiyle zor hatta imkansız fakat en iyi şekilde petin ticaret moduyla cubinin cöpunü topla sat su anki etkinlikte ticaret modülü veriyor haberin olsun.

4. klonaskeri

klonaskeri User

yav onu deniyorum ama toplayan çok.Peki cubinin tüm çöpünü mü satacam yoksa ilk başta aldığım kadarı mı 3200 alıyorum zaten

5. TEHLİKE

TEHLİKE User

Direkt aldığın çöpü satmayacaksın elbet. Taşları Duranium ve Prometid e zenginleştirip satacaksın.

6. klonaskeri

klonaskeri User

tmm sağol

7. bana kalırsa full tallon kes çöpleri topla ticaret mödülü ile sat ( tabi zenginleştirdikten sonra ) . eğer crediye ihtiyaç varsa . tallondan gelen uri ilede promerium hızlı sevkiyat yap ben böle günde 150m kasıyom . sende bi 50m kasarsın heralde .

8. Ticaret diroidi veriliyordu gorevden .Bunu harcamadiysan cubi coplerini al sat.

9. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konunuz uygun bölüme yani yeni başlayanlara taşınmıştır.

iyi forumlar

10. klonaskeri

klonaskeri User

Admin dalga mı geçiyon :D Ben oyunu neredeyse ilk çıktığından beri oynuyorum.Ama hiç aiges gemisi almak için bu kadar çabalamamıştım o yüzden ihtiyacım da olmamıştı.Bu arada bu resetin sebebi nedir arkadaş.Ban yedim 2 saat

11. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Öyle olsanızda tavsiye almak için açtınız konuyu.Bu durumda yeni başlayanlarda bulunmalı konu.Ban ile ilgili durumlar için support ile iletişim haline geçmelisiniz.Reset içinde bazı hatalar düzeltilmiş bulunmakta.

İyi forumlar

12. Vip yoksa cubi çöpü çok zor iş yapamazsın.

13. Onemli olan kac gun/saat/yil oynadigin degil.Ben 5 yilde oynuyorum ama hala yeni baslayanlarda konu acarim veya cevap veririrm.Yardim almak isteyince konular buraya aciliyor,

14. klonaskeri

klonaskeri User

aynen

yav ben tallon kessem uğraştırıyor.Bir saat tamir olmak zorunda kalıyorum.Aiges gemisini Uri ile alsam ayrı dert.Credit ile teklif versem ayrı dertX1 dışında sıkacak cephanem de yok.Yav bir tavsiye atın da kullanak arkadaş.Aiges gemisi almak istiyorum.Adminler felan yardımcı olamaz mı ?

Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.Bunu bilmiyordum :(

15. Adminlerin yardımcı olmasından kastın ne ? Hangarına aegis mi koysunlar.

16. Kardesim onemli detil.Cubi keserek aegis almaya calis bence.Cubi coplerinu topla sat.
    Arkadas iste yardim istemis nasil alirim argis i diye crediyi nasil kasarim diye?!?

17. Kaçarak kesersin talonu ben herçarla kesiyorum

18. klonaskeri

klonaskeri User

tallona kalkan emici sıkıyorum kaçarak kestiğim pek söylenemez

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.