CREDİT KASMA ????

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -tilkituna- tarafından 20 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar herkes milyonlarca crediye sahip bende daha 1 m bile yok.Skylabı anlamadım zaten görevden ne alıyorsam alıyorum o da binbir zahmet.Adam nekadar zenginse baksanıza

2. evet? bu krediler kasılıyor. hile falan değil full gemiler kris di cubiydi kısa sürede yapıyolar.

3. vah canımm bunu görsen fıttırırsın herhalde
    bakma sen bakma kapa gözünü:D

4. :O :O :O yav hile mi var bunda ne bu :O tasarıma verilir mi bu para

5. kardeş öyle bilip bilmeden insanları suçlamayalım lütfen... bunların hiçbiri hile değil... zaten lf3 bo-2 ve irisleri fulledikten sonra adamlar neye credi harcayacak birikincede tasarıma 50 li kamuflaja ya da desteklere basıyolar

6. :D suçlama değil de ne biliyim benim için hayal gibi fazla geliyosa bana versin :D

burda napıcam ben yaw ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Temmuz 2014
  7. onu böyle yaparsan daha çok işine yarayabilir birde vip alırsan 11 tl ye tadından yenmez :D bu şekilde sadece skylabdan günlük 12-16 m arası kazanırsın benim gibi :D

8. mahir_527

mahir_527 User

Global avrupa 1...

9. gerçekten fazla geliyosa bana verebilirsiniz :D

10. Ya şunları nasıl yapıyorsunuz acaba ekran görüntüsü çekmeyi biliyorum ama öyle kesmeyi bilmiyorum bana öğretir misiniz? :D :rolleyes:

11. :D print screen den çek painte at ordan istediğin kısmı kes ve masaüstüne kaydet.Sonrasında hizliresim.com sitesinden yükle ve forum bb code yazan yerdeki kodları kopyala buraya yapıştır :D bukadar anladıysan

dur esimli anlatıyorum

12. konuyu saptırmana gerek yok :)

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  13. Cubikon gruplarına katılırsan eğer günde grypla 50 ccubi kessen 8-10 yaparsın zaten ...

14. kaç saat uğraştın :D

15. 15 dakika civarı :D

16. Ancasin

Ancasin User

Basit skylabı anlamadan millete hile diyosun. ™[ÆŹЯÆĨĻ~~68]™[ĐΣÆŦ] de benim yolumdan gidiyor valla :D Skylab sevkiyatını aksatmadığım zaman oyuna girmesem bile 15 milyon kazanıyorum günde. Bu da ayda 450 milyon, 2 ayda 900 milyon demektir ve bu oyunda hiç yaratık kesmezsem kazanacağım kredidir. Umarım yardımcı olmuştur :D

17. nasıl kullanılıyor lütfen biri sölesin

18. kardesım kristallon larda kasıl garanti gunluk 200 kris kesersen 25k uri 80m C. kasarın ben ole yapıyorum

19. Ancasin

Ancasin User

Her birini geliştireceksin. En yüksek seviye temel modülde olmalı, rafinelerin hiçbiri temel modülden yüksek olamaz. Depo ve soları, prometium, enderium ve terbiumu temel modülle eşit levelde inşa et sürekli; prometid, duranium ve xenomiti bir level düşük, promeriumu bir level daha düşük, sepromu da bir level daha düşük diye inşa et hepsini 20. seviye yapana kadar sıkıntı yaşamazsın. Bunları yaparken de gemine sürekli promerium gönder, sonra da ambarda sat.

-tilkituna- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.