Credit yardımı

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve halilbnn tarafından 20 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. halilbnn

halilbnn User

Oyuna uzun süreden sonra yeniden başladım 2 haftadır düzenli oynuyorum 100m credit kasabildim açık arttırmadan solace almak istiyorum bana fazla crediti olan biri credit yollayabilirmi Tr6 vruyum Chatbanım oldugu için buradan yazıyorum yardım edebilicek olan varsa çok mutlu olurum

2. ۰V۰

۰V۰ User

Klanların ödeme sistemi uzun bir zaman önce değişti. Artık klana girer girmez oyuncuya milyonlarca ya da milyarca kredi aktarılamıyor. Klana ilk girdiğin zaman bir hafta içerisinde maksimum 5 milyon kredi ödeme alabilirken klanda kalmaya devam ettiğin süre boyunca her hafta bu limit artıyor ve en son 250 milyon kredide bu süreç sonlanıyor. Yani uzun bir süre klanda kaldığında haftalık alabileceğin maksimum kredi miktarı 250 milyon olacaktır. Krediyi aldıktan sonra yeni bir ödeme almak için 1 hafta beklemelisin. Bu yüzden bir klandan yardım almayı bekleyeceğine kendi imkanlarınla kredi kazanmaya çalışırsan muhtemelen sonuca daha hızlı ulaşırsın.

Klan ödeme sistemi nasıl çalışır?
    Klana yeni üye olan bir üye için maksimum ödeme miktarı 5.000.000 kredidir.
    Üyenin klanda bulunduğu her hafta için bu rakam 10'ar milyon artar. (Örneğin 2. hafta 15.000.000 veya 3. hafta 25.000.000 gibi)

Bir oyuncunun alabileceği maksimum kredi ne kadardır?
    Bir oyuncu haftalık olarak en fazla 250.000.000 kredi alabilir.

Eğer oyuncu klanı terk ederse bu sayı yeni klana devreder mi?
    Hayır, bu sayı her klan için ayrıdır ve klandan çıktığınızda (tekrar aynı klana girseniz dahi) sıfırlanır.

Klandan bir hafta içinde birden çok ödeme alabilir miyim?
    Evet, ancak bu ödemelerin toplamı maksimum miktarı geçemez.

Son düzenlenen: 20 Aralık 2019
    halilbnn bunu beğendi.
  3. halilbnn

halilbnn User

Bilgilendirdigin için çok saol kendim kasıcam artık :D

4. Yeşil kutulardan da çıkarabilirsiniz. Ya kendisini ya da birleştirdeki montaj için gerekli parçaları. :)

5. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Öncelikle ۰V۰ verdiğiniz cevaptan ötürü teşekkür ediyorum.halilbnn Size şöyle bir tavsiyede bulunabilirim Skylab'ınızı aktif şekilde kullanarak düzenli bir credits geliri elde edebilirsiniz.

Dilediğiniz zaman konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Aralık 2019
    halilbnn bunu beğendi.
  6. dostum #İNT klanına başvuru yolla ben sana yardımcı olurum şeref puanın yuksek degilse eıce geç

halilbnn bunu beğendi.
  7. YilmazBey

YilmazBey User

Dostum Skylab'ını düzenli bir biçimde geliştirip her gece gemine promerium yollatarak en az 4-5m kredi kasabilirsin ki bu geliştikçe daha da artar. Ben bile bazen Citadel gemime geçip geceden 9k promerium gönderimi yapıyorum gemime, sabahına +9.5m kredi ile uyanıyorum. Skylab düzenini pek bilmiyorsan ufak bir araştırmayla rahatça anlarsın zaten.

halilbnn bunu beğendi.
  8. halilbnn

halilbnn User

Yardımın için sağol skylabımı 1 haftadır geliştirmeye çalışıyorum hepsini 9ladım sayılır biraz daha yükseltip ordanda kasıcam

Klana başvurdum şeref puanım 240 binde yeterlimi anlamıyorumda ben :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Aralık 2019
  9. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Forum içerisinde üst üste mesaj atmak yasak olduğu için mesajlarınız birleştirilmiştir. Lütfen tekrarlamayınız.

İyi forumlar.

halilbnn bunu beğendi.
  10. geç ts3 gel ilk fırsatta