Crediyle Aegis mi, uriyle Ar-Ge mi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xestern.w0w tarafından 20 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar. Oynadığım serverde Aegis gemisi açık arttırmadan 450 milyon credi ile alınıyor. Yani piyasası öyle. Günde en fazla 20m kasabiliyorum, hafta sonları bu 40 m olabiliyor günlük. 9 Ar-Ge'yim. Uridium çekip de arge yapacak durumda olmadığım için bir an Aegis alıp, full kasılıp ondan sonra urilerimi hep argeye harcamayı düşündüm. Crediyi 1250 uriyle sürekli sevkiyat yaparak + tallon keserek kasıyorum. Sizce Aegis almadan her uridiumumu argeye vermemi mi tavsiye edersiniz, yoksa Aegis alıp öyle argemi geliştirmeyi mi? Petim yok. 31 lf3 31bo2 8 iris'im. Full hız goliath. Tasarımım yok maalesef. Önerilerinizi bekliyorum.

2. Merhaba,

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

Lütfen isteyeceğiniz önerilerinizi Yeni Başlayanlar kısmında konu açıp sorunuz.

İyi Forumlar

3. Bana sorarsan aegis'e pek ihtiyacın yok. Elinde ki goliath ile dönerek kesemeyeceğin mob yok, cubi hariç. Halka uçuş düzenin olsa onu bile kesersin elit ile. Velhasıl kelam argeye yönelmen tarafındayım.

4. Yani neyin var neyin yok yapıştır argeye diyosun

5. Dükkan indirimini beklemek şartıyla evet, ve belki durumunuz varsa 3,5 tl'lik %25 indirim paketiyle daha da kãrlı olur.

6. Yani şimdi Aegis almayayım

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.