Öneri Crediyle alınabilir İnfested(Droit tasarımı)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Süłєyмaи▲Şaн[Ħ.т.ƒ] tarafından 25 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsunmu ?

1. Olsun

oy sayısı 26
    61,9%
  2. Olmasın

oy sayısı 11
    26,2%
  3. Geliştirilmeli

oy sayısı 5
    11,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben düşüncemi söylerim ekleyip eklememek sana kalmış.

Madem full gemilerde havoc ve hercules var bu tasarımın ne yararı olacak full oyunculara.Olmayacak..En iyisi ucuz olsunda alınabilir olsun..

1. Tasarım 150k
    2. 300k
    3. 600k
    4. 1200k
    6. 2400k
    7. 4800k
    8. 9600k
    9. 19200k
    10. 28400k

Ve sadece full tasarım olduğu zaman (diroit sayısı kadar) %5 DP , %2 ya da 3 kalkan bonusu vermeli..İşte fikrim bu , eklemek istemiyorsan ekleme dostum.Ama en azından havocu olmayan oyuncular kredi biriktirip bundan yararlanabilirler ve daha güçlü olabilirlerdi..

Ve 100m'yi geçmeden fulleyebilirlerde ne demek ? Sanırım sen oyunu tek serverden ibaret görüyorsun.. :) TR serverlerine bak derim...

Son düzenlenen: 27 Temmuz 2015
  2. Çoğu oyuncunun Havoc-Hercules'i yok
    Çoğu oyuncunun Havoc-Hercules'i yok

Bu söylediğine inandın mı acaba :D DarkOrbit'te her 10 oyuncunun 7'sinde Havoc-Hercules var :D

Ve hayır , olmamalı. Bencesi de yok kesinlikle olmamalı. Çok pahalı ve aşırı güçlü.

Saygılar ...

- LOONIE TUNES

3. Düşük gemisi olan bir adam bu droidlere sence toplamda 409.600.000 Milyon kredi verir mi ?

4. Düşük gemisi olan adamda Apis ile Zeusun ne işi var ?

Son düzenlenen: 24 Ağustos 2015
  5. DraydiBoy

DraydiBoy User

Görsel bakımdan olabilir niye olmasın :)
    Oyum olumlu +1

6. Ya herkülleri havoçları fulleyemiyosunuz sonra böyle konular açıyosunuz arkadaşım sizde yapın 40 tane kappa 40 tane zeta ki 80 kappada fulleyen var fulleyemeyince hemen kolaya kaçın yok böyle olsun şöyle olsun -1 ben herkülleri fulleyene kadar öldüm öldüm dirildim tekrardan -1 havoçları söylemiyorum bile hatta bitane daha -1

7. Resimdeki gemi benim :) 12 Havoç 10 tane Herculesim var ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.