Kutlama CringeOrbit

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R, Jun 10, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Hala iddialısınız :) Reloaded olduğu zamanda iddialıydınız hala iddianızın arkasındasınız ama hala ortada icraat yok maalesef :)

Botların bannlanmaması çoğalması komik :)

Saçma sapan yeniliklerin çoğalması komik :)

Chatlerde hala küfür ve siyasi muhabbetler serbest :)

Gerçeği siz ördeğin tüyünde değil suyunu çıkarma derdindesiniz doğru unuttum bunu :)

Oyunu zamanında bırakmışım hahahh bırakamayanlarada Allahtan sabır diliyorum sinir hastası olacaklar gereksiz insanlara vakit harcıyorlar :)

2. lllecelll

lllecelll User

bıraktım deyipte hala oynayanları çok gördük :) ayrıca forumda olmanız şaşırtıcı.

3. Arwenn

Arwenn User

Sevmiyorsan git bence :D

Gittim iyi yaptım bilmem ne diyip gelip burada ne konuşuyorsun o zaman? :D

4. Forumda olmam sizinde bu konuya yazmanızdan farksızdır. Hala yöneticiler iddia ediyorlar bu şeye benziyor jet fadıl olayına yada mehmet aydın olayına benziyor.

İddialar güzel hoşta altında alt yapı yok ? Fikir güzelde projenin temeli yok :)

Oyuna ben çok zor geri dönerim anca JPA dönecek paramı geri almak için dönerim ha o zamanda korkun benden :D Oynamayacağım gemi yoktur Aegisten dahi vazgeçerim.

Foruma girmek benim tercihimdir ve buna hiç bir güç engel olamaz burada her oyuncu her üye özgürdür ben oyunu bıraktım fakat arada bir buraya uğrayacağımı belirttim.

Ben gittim alın istemez :)

Forumuda size bıraktık ya zaten ? Hala buraya gelip bu şekilde yazmanız neyin tatavası ? Kaç tl maaş alıyorsunuz bunlar için :) :D

Not: Bunu maaş olayını kimseye ithafen yazmadım üstüne alınan alınabilir ortaya söyledim.

5. Arwenn

Arwenn User

Ahaha ahahah güldürdün beni gece gece!

Ya gittiysen git işte. Forum'a da girme.
    Sanane buradakilerden!

Çok şükür burada ki her arkadaşım kendisini çok güzel ifade edebiliyor, o nitelikte insanlar sana ihtiyacı yok kimsenin. Kimse de seni aramıyor. Bence git yani sitenmiyorsun.

6. TAMAM hı hı TAMAM hı hı ok.

Last edited: Jun 10, 2018
  7. TR3 Oyuncusu olduğunu duymuştum. Videolarını falan da gördüm. Sen gelsen de gelmesen de bu oyun devam ediyor. Ama efsaneler olmadan da buruk oluyor:). Hayatta başarılar diliyorum. Tekrar dönmen dileğiyle...
    Saygılarımla.

D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R likes this.
  8. Prophecy

Prophecy User

Ben arıyorum DodgeViper'ı sen kendi adına konuş.

D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R likes this.

9. Ya benim bırakıp bırakmamam bir şeyi değiştirmez bunun bende farkındayım.

Sadece kendi açımdan bakıyorum olaya yani kendimi kurtardım. He oyun bir gün düzelirse videosunuda çekerim youtube'a da atarım hatta full uba denerim.

Oyuna denge gelse adalet gelse düzen gelse tamam diyeceğim devam ederim (gemiyi toparlamak uzun sürer neticede gemiyi boşalttım malum üniversite çok yoğun)

Fakat çok zor yani ben Darkorbitin düzeleceğine pek inanmıyorum bu saatten sonrada düzelmez anca düzelmesi için aradan 3-2 sene geçmesi gerek oda "Kurt takımının" şu an ki halinden öteye gidemez...

Sorun şu ki millet alışmış illegale , mafyacılığa ? Yönetimde parasına bakıyor ses etmiyor korkuyor.

E şimdi korkmalarıda normal sen kimseye gözdağı verme hile kullananları zamanında bannlama bir kere bannlayınca oyuncular çıldırsın.

2012 gibi botlar bannlanınca Türkiyede ki oyuncuların çoğu BP ofisine yürümüştü sopalı şekilde...

Yani gidenler var.

Fakat bu yinede başkası başkasına zarar verebilir anlamına gelmemeli hukuk denen bir şey var.

Şu an yaptıkları her yenilikte gelecek senelerde bunların bedelini ödeyecekler şu an ödedikleri bedelde geçmişte yaptıkları hatalar gerek takım gerekse yenilik hataları.

Zamanında alınmayan kararların hatalarını çekiyorlar.

Klan sistemi bence tamamen bu oyunu batıran bir sistem kaldırılmalı mesela bu şirketlerde ki iç savaşı çözer ayrıca tamamen şirketler arası savaş yoğunlaşır. Oyuna Squadron sistemi gelse zaten tadından yenmez ama bunu hala akıl edemiyorlar...

Şirket içinde klanlar yine olacak ama birbirleri ile savaşamayacaklar. Dış şirket ile savaşa açık olacaklar.

10. Arwenn

Arwenn User

Bence sen çok fazla film falan izliyorsun ya da bilemedim yani.

Bu "BEDEL ÖDEYECEKLERRRRR" söylemleri falan bana komik geliyor. Komik gelmesinin sebebi ise şu, okuduğum kadarı ile daha doğrusu şöyle tabir edeyim, genel olarka forumda okuduğum kadarı ile, belli oyuncular sürekli bir diğer arkadaşları kışkırtma tarzında söylemlerde bulunuyorlar. ama anlamadıkları birşey var bence, Ülke sorumluları - ki buna sadece TR değil diğer ülke ekipleri de dahil olmak üzere - oyunlar üzerinde yaptırım uygulatamazlar. Çünkü oyun firmaları "oyun ekibi" denilen mini gruplardan oluşur ve kararları bu oyun ekipleri verir.

Eğri oturup doğru konuşalım. Ben Türk ekibinin "ilettik sorunlarınızı" söylemlerine can-ı gönülden inanıyorum. Çünkü iletmek onların görevi zaten. Ancak diğer taraf herhangi bir yaptırımda bulunmuyor ise bu nedenle bizler kimseyi suçlayamayız.

Şu şeye benziyor; cumhurbaşkanı bir karar alıyor ama halk başbakanı linç ediyor. Oysa karar mercii diğeri.

Ben de memnun değilim çoğu şeyden ve hatta bazı görüşlerinizi de paylaşıyorum ama bu şekilde bir linç kampanyasını da onaylamıyorum.

Derdimizi sıkıntımızı iletmek farklı birşey ama birilerini linç etmeye kalkmak başka birşey. Aynı tarzda davranışların 10 da 1'i sizlere yapılıyor olduğunda aman allahım burada açılan konuların haddi hesabı yok. Size yapılmasını haz etmediğiniz birşeyi neden bir başkasına ve şiddetini daha çok arttırarak yapıyorsunuz? Bu insanlar sizleri dava etse hepinizin sanal şiddet nedeni ile hüküm alacağınızı bilmiyor musunuz?

Bazı şeyler dozunda olursa güzel ve anlamlı oluyor. Ben mesela bıraktığım bir oyunun forumunda gidip sohbet ediyorum ama kalkıpta senin gibi söylemlerde bulunmuyorum, zaten bırakmışım o oyunu artık benin orası ile bir bağım kalmamış, sadece arkadaşlarıma hoş sohbet için gidiyorum ki olması gereken de bu zaten.

Çuvaldızı biraz da kendinize batırmanızı öneriyorum

jarekkk likes this.
  11. __40__

__40__ User

Bence bu konuda gayet haklı muhteşem bir oyunun çöküşünü izliyoruz...

12. Tamamda bir bak bakalım ben TR ekibine laf etmiş miyim ? Etsem TR takımına ederdim. Fakat durumun farkindayim. İletmedilerse bir kazanclari olmaz ben burada iletmediler de demiyorum.

Oyun sadece TR takimindan ibaret degil.

Burada kimseyi linç etmeye çalışmıyorum senin idrak edemediğin olay burada.

Eski eskide kalsın ben eskide devam etseydim şu an forum yangın yeriydi başta @Prophecy e demedigimi birakmazdim.

Fakat sizin bu kiskirtma cabalariniz oldukca komik :)

Oyunu elestiriyorum burada İSİM FELAN VERMEDİM !?

Bedellerini oduyorlar lafimdan ne cikardin bilmiyorum ben tum oyunu kast ediyorum oyun TR sunucularimdan , ekibinden ibaret degil su an oyun en berbat zamanini yasiyor.

Şu komik yorumlarınızı kendinize saklayın burada kimseye kişisel bir sorun tasimiyorum fakat her foruma girdigimde cemkirmen ne kadar yerlidir bilinmez sana laf atan mi var ?

Olay cikarmak icin yer ariyorsun su an bana goster kimi rencide ediyorum ??? Gosteremezsin cunku yok oyle bisi.

Foruma girme diyorsun bu seni alakadar etmez benim kararimdir. Burada hepimiz uyeyiz istenmek yada sevilmek gibi bir kavram oldukca komik burada saygi faktoru vardir sevgi saygi ayri seylerdir gormedigin bir insani sevemezsin ama davranislarini gorsen ona saygi duyabilirsin yada duymazsin.

Bu forum ozgur bir platformdur burada kurallara uyan herkes istedigi gibi hareket etme ozgurlugune sahiptir kimse kimseyide bu sekilde bu ithamlarla asagilayamaz.

Spinaci and Prophecy like this.
  13. Arwenn

Arwenn User

Ben kimseyi aşağılamadım. Buna gerek duymam, ama öyle algladıysan özür dilerim demek ki yanlış kelimeler seçmişim

Genel olarak burada ki sorun bu bence, herkes söylenenleri anlamak istediği yerden anlıyor. Bir oturup ortak nokta bulalım diyen yok. Herkes haklı ama herkes.

TR forumunda ki en bariz şikayet BOT öyle değil mi? ben yabancı sunucuda da oynuyorum ve inan bana onlar da bundan şikayetçi. Demek ki global olarak böyle bir sıkıntı var. Ancak anladığım kadarı ile sunucu birleştirmelerinden sonra yapacaklar taramaları ve banlamaları. Tabi bu sadece benim tahminim

Last edited: Jun 11, 2018
  14. Tr3 de bi arkadaşın BOT kullanımı konusundaki sözleri geldi aklıma:
    Bott yohh. Yemini suyunu ver toplasın pet:p:D.

15. jarekkk

jarekkk User

Off be en sevdigim konular tekrar acilmis hemde oyun sss kisminda. Bi adminde gelsede izlesem kimler 1gun uzaklastirma alacak XD bu oyunu oynayan varmi diyen dodgeviper ne zmn sen biraktin bilmemde bu oyunu 2013ten once birakmadiysan zaten sende bosa oynamissin bu oyunu. Daha yenimi fark ettin darkorbiti .
    Dipnot : 2012de kimse sopayla fln gitmedi chatte konustular tek yalandan supporta olum tehditleri yaptilar.supporta yalandan dava acicaz vs muhabbeti yapti. 1hafta gecmeden hepsi yeni gemilerini bota atiyordu zaten :D
    Birde anlamadigim herkez botculara laf atiyor yuzde yuz eminimki hepsi en az bottan 1milyon uri kasti en az .fullenmek icin 30milyon uri harcamaniz gereken oyunda kimler hic bot kullanmadan full gorelim :D

16. Gecce

Gecce User

Bence bot kullanımı konusunda bigpoint oyuncuların oyuna karşı sadakatini ölçüyor. Daha önce bot kullanan hesapların uyarıldığını duymuştum. Yani bir şekilde takip ediliyor gibi. Ancak şu an sadece birleşme konusu gündemde gibi gözüküyor. Bu birleştirmelerden sonra yoğunlaşacakları konu kesinlikle bu bot konusu olacaktır. Ve çok büyük hesapların bu bot kullanımı yüzünden kapatılacağını düşünüyorum. Büyük temizlik kapıda. Şu kriteri unutmamak lazım bir şeylerin gevşemiş olması ileride yaptırım uygulanmayacağı anlamına gelmez. Çok sağlam bir darbe vuracakları, büyük oyuncuları bir anda silecekleri aşikar. Bot konusunun global olarak bu kadar yoğun konuşulması bunu gösteriyor. Bu bot kullanan hesaplar eninde sonunda kapanacaktır. Bu şirket zamanında milyar liralar yatırılan hesapları kural ihlalinden dolayı kapatmıştı. Milyon dolarlık şirketin kimsenin yatırdığı parayı kural ihlali yapıldığında hesaplamayacağının farkına varmak gerekiyor.

17. Gidenler oldu diye biliyorum.

Bu arada tartismadan uzak duruyorum bann yemem. Zaten bu konudan bann atarlarsa sirf su dediklerimden elestiri kabul etmiyorlar demektir.

2017 ya kadar oynadim 2006 dan beri.

2013-2017 arasi oynanisliydi su an her sey çöp yapacak bir sey yok.
    Simdi o zaman gelip bana durduk yere saldirmayacaksiniz bir sey yapmadigim halde gelip burada fatura kesmeye calisip isi sahsilestirmeniz isi komiklestirir.

Düzgün konusalim fikir belirtelim duzgunce konulari tartisalim derseniz buyurun herkese kapim aciktir.

Gelelim bot konusuna Almanyada farkinda adamlar o yuzden bannlama yapmiyor.

Bu oyunun duzelmesi icim pay to wini birakmalari gerekli buda imkansiz.

Epic Games bir battleroyale oyununda veledin teki youtube a hile videosu kiydu diye 10 yasinda ki velede 150.000 $ tazminat acti.

Bu oyunun ayni tutumu sergilemesi gerek yani oyun bir e spora donusmeli ama bunu yapmiyorlar senelerdir varolan potansiyeli pay to winle katlediyorlar. Dava acmasa bile saglam yaptirimlar verilmeli oyun icinde.

Last edited: Jun 11, 2018
  18. jarekkk

jarekkk User

Oncelikle 2017de oynanisliydi 2018de cop dedin ne icin dedigini anlayamadim aciklarsan sevinirim 1yilda fikrini degistiren ne. He bende 2008 kayitliyim 2013dememin sebebide ne zamanki su ivir zivirlar eklendi iyice millette birakti. Geriye sadece oyunu sevenler kaldi. Dikkat edersen eski gunlerd oyuna binlerce oyuncu hergun gelirken simdi yeni baslayan yok oyuna. Basit bir ornek daha onceden global1mmoda 29bin kisi vardi simdi 4 bin :D
    Birde hicbir browser oyunu ise baslarken f2p cikmaz p2w cikar browser oyunlarinin %90i ayni mantiktadir. Ancak darkorbit zaten bota ban atmayarak bunu ortadan kaldirdi kimse yani bunu bahane edemez. Sen demissinki p2w bu oyun alakasi yok yani b2p bu oyun bot2play. Gerisi senin yetenegine bakar. Parana degil.
    Keske pay2win olsa bu oyun 2008 yada 2012 gunleri gibi birebir aynisi suanki en kalabalik svyi bile 2ye katlardi. Isin ucunda emek var diye. Bende sevmem p2w oyunlari ama Darkorbit parayi hak eden bir OYUNDU. Zaten ondan dolayi yillarca en cok oynanan browser oyunuydu 50yasindaki adamda oynarken zevk aliyordu 8yasindaki cocukta. 2milyar verende 5lira verende zevk aliyordu. Her kitleden insan vardi. Simdi fark yok herkez ayni. Bende sende o da buda. Herkez bota atip en istedigi seyleri emek vermeden alabiliyor. Bircok kisi bundan dolayi birakti. Eskisi gibi degil zevk yok. Ortam yok.
    Yaptirim demissin bide botculari banlarlar en fazla. Buda oyunun %95ine tekabul eder :D yaparlarki bilmem. Ama bu oyunu ciddiye alma tekrardan diyorum 2013te bitti bu oyun ;)

19. jarekkk

jarekkk User

Birde bi oyunun hitap ettigi kitle onemli eskiden oyun "Basit oynanis" dolayisiyla her kesime hitap ediyordu. Evli cift olupta birlikte oynayanindan, 60yasindaki hacdan gelen dedelere :D oyun basit dediysem fullenmek demedim p2w iste burada devreye giriyordu. Oyunda bayanlar ve +40yas kitlenin farki vardi +oyuncu sayisina.
    Simdi sadece genclerin 1v1 savasi gibi. klan aile ortami yok chatte edilen kufurlerin haddi hesabi yok.

20. 2009'da bitti ona bakarsan ilk bot dalgası ile oyuncu kitlesini çok büyük şekilde kaybetti.

2012 de bannlamalar geldi , 2013 te yeni bir umut geldi - 2014 , 2015 , 2016 , 2017 yine tamam dedik ama 2018 e geldik Cyborgu , hammeri çıkardılar yeni saçmalıklar geldi tamamen bitti oyun.

Paramla rezil olduğum tek oyun maalesef ki Darkorbit başka oyun firimaları bu kadar yapmıyor.

Thread Status:
Not open for further replies.