Kutlama CringeOrbit

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 10 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. jarekkk

jarekkk User

Kardesm ilk bot 2010martta cikti yeni sistem geldigi gunden sonra 2009da 1tane bile bot yoktu yeni sisteme gecilmemisti daha adim gibi eminim ;) Ama dediginde haklisin o ara botlar cikti banlamadilar zaten en basta o ara bircok kisi birakmaya basladi. Oyunu bitiren ilk hareket oydu hemfikirim.
    2012de bi banladilarki adamlar 2yildir gelisiguzel atiyordu gidipte argelerini fln sildiler gelstirmeleri saka gbi :D o ara sinirden konu bile acmistim 1ay banlamayin bota atiyim argemi gelistirmemi silersiniz diye.
    Sende haklisin ama 2018 konusunda cyborg tartarusa karsi oynamak ozellikle absurt otesiydi allahtan iki gemiyide gucsuzlestirdiler ozelligini. Suan zaten darkorbite giripte PVP yapiyim diyemiyorum anca uba varsa yoksa uba. 2. Ihtimal yok. Zevk alinmaz bu oyundan bu halde bnm gozumdede.

2. Nope ilk bot 2008'de çıktı ismi udo bottu galiba sonra millet yaydı iyice.

Çeşitli versiyonları çıktı sonra bu ıbot kbot olayları çıktı merkava , kerkava olayları çıktı millet bunlardan 2012 de bann yedi (kullanmanızı önermem) Oyunda 2010 gibi ciddi bozulmalar oldu bak mesela şu an milletin birbirine ana avrat sövmesinin altında bu botlar yatar nedeni ise bu botlarda Trojan , Spyware felan var yani adam babasının hayrına yazmıyor o botu. Sen oyununu oyna gemini kas ama ben senin her türlü bilgine erişme imkanım olur diyor.

Milletin hesapları bu zamanlarda çok çalınıyordu iç savaşlar buradan çoğalmaya başladı.

Sonra gel gelelim 2012-2013 senesine bak yeni foruma geçildi Reloaded geldi dediler biz yeni sisteme geçeceğiz aradan 2 sene sonra Bigpoint youzuya satıldı asıl DO kadrosu Rick Dekard gibi önemli isimler oyun yapımcılığından çekildiler.

Çinliler alınca iyice mahvettiler şu an Almanları arar olduk. O eski kadroyu arar olduk ciddi diyorum.

Ya şu oyuna dediklerim bir gelse zaten inan bana bu oyunda ne hile kalır nede başka bir şey dinleyen yok ki... Yöneticiler sen kimsin ki diyor doğru ben kimim ki alt tarafı çok fazla bu oyunda vakit öldürmüş bir üyeyim.

Fakat her fikir değerlidir bunu gözden kaçırıyorlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.