Crunch , Ülker , Eti , Fanta , Ruffles ve Lipton İle Anlaşma Yapılmalı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 10 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun mu ?

1. Evet

86,0%
  2. Hayır

14,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oynayanıda vardır oynamayanıda sonuçta ben fikrimi söylüyorum ödüllerde değişiklik yapılabilir anlaşmaya gidilecek şirketlerin sayısı belirlenir ben firkirmi söylüyorum.

Ki zaten darkorbite de diğer şirketlerede reklam kapısı diyorum reklam sektörüne belli miktar parayı verirsin kazançlı çıkarsın... Bilmem anlata bildim mi ?

2. ülker yazmışsın ülkerden sadece 2 tane ürün var eti diosun etiden 1 tane ürün var bence bunlar sadece 1-2 ürünle değil ülkerin etinin ve diğer markaların tüm ürünlerinde olsun ve her ürün için değilde marka marka olarak ödül belirlensin böylece daha güzel olabilir

3. Varyemez, sence yaptığın hoş bir şey mi? Milletin tüm konularına - üstüne -. Mesela konumu kapattıran da sensin. Çok güzel konulara - veren, saçma sapan konulara + veren de sensin. Saygı çerçevesinde davranıyorum diye düşünüyorsundur, ama yanılıyorsun. Öncelikle seninle aramızdaki BÜTÜN bağı koparıyorum. Şimdi sen 2 milyon kod yapsalar boşa gidecek sanıyorsun. Ama yanılıyorsun. Bigpoint artık elimize sığacak kadar küçük şirket değil. Birkaç oyunu var ve onlardan milyonları kazanıyor. Ve tabii anlaşma kolay değil diyorsun, ama hem o ürünün şirketi, hem de Darkorbit kazanacak, üstüne üstlük bayağı oyuncu kazanacak. 1m lliraya oyunun zenginlemesi çok da zor değil. Mesela adını veremeyeceğim oyunun bütçesi 250 milyon dolar. Ama talep yüksek olduğundan 750 milyon dolar kazandılar günde. Bak dikkatini çekerim, GÜNDE!

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.