C☆●TURKISH●FIGHTERC☆ Kimdir?

Konusu 'Kim kimdir? Oyuncu' forumundadır ve •S•E•V•E•R•A•L•|09| tarafından 24 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. [​IMG]

C☆●TURKISH●FIGHTERC☆ Kimdir?

Gemi Seviyesi:19
    Server: Polonya 2
    Genel Oyun:Goliath

Merhaba arkadaşlar sizlere gurbet elden selam getirdim :)
    Darkorbit serüvenim 2007 senesinin sonu 2008 senesinin başlarında başladı yani şuan yaklaşık 8 yıllık oyuncuyum.Farklı zaman dilimlerinde farklı serverlerde oynadım.Son 4 yıldırda polonya 2 serverinde oynuyorum.İlk heyecanım TR1 serverinde başladı,belki aranızdan hatırlayacaklar çıkar,galaksi kapıları yoktu,dogru dürüst elit gemi yoktu,ve oyunda ozamanlar 10bin user online görebiliyorduk.Zamanımda TR1'de Zorbey 1. sıradaydı,hatta biriniz çıkarda senin oynadıgın zaman Nox'da 9. iris varmıydı diye sorarsa evet vardı :)
    Efe klanında bulundum.O zamanlar isim olarak Yalnız Kral nickini kullanıyordum.Sonra TR2ye geçtim,çok fazla oynamadan TR1'deki eski klanım TR3 e geçme kararı aldı,toplu şekilde TR3'e geçtik.TR3'tede TR3 Avcısı nicki ile oynadım.Daha sonra bazı şartlar yüzünden 2010da oyunu bıraktım.Çok geçmeden arkadaşımında tavsiyesi ile 26-08-2009 tarihinde PL2'de açtıgımız charlar ile sene 2011de bu serverde oynamaya başladım,o vakitten sonrada çok fazla oyuna girip saatlerce oyun oynayamadım,şuanki durumumda pek ahım şahım bi gemi değil,canım sıkıldıgı zaman açıp giriyorum hala oynuyor ve o heyecanı yaşıyorum.Ama eskisi gibi olmuyor,eski tadı alamıyorum.Sizlere çok şeyler anlatabilirim.Ama anlatmaya yetemem,cidden güzel günler geçirdim buralarda,güzel arkadaşlar edindim,bi ton heyecan yaşadım,ama bugün size gurbet elden yazıyorum.Eğer birgün server değiştirme gibi bi şansım olursa gemimi tekrar TR1 serverine taşırım.Kim bilir belki birgün yeniden başlarım :)

Hepinize iyi oyunlar dilerim.
    Sağlıcakla kalın.

C☆●TURKISH●FIGHTERC☆ -PL2
    .::YALNIZ^^KRAL::. -TR1
    SEVERAL*09 -TR2
    007*TR3^AVCISI*007 -TR3

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Ekim 2015
  2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Foruma hoş geldiniz. Hoş vakit geçirmeniz dileği ile.

Ancak Polonya da oynuyorsanız , Türkiye de yapılan her etkinlikten yararlanamayacağınızı bildirmem gerekir.

Zira Cumhuriyet Bayramında , Bir Etkinlik düzenlenirse sadece Türkiye sunucularına özel olacaktır.

Şimdiden söyleyeyim , Daha sonra bu etkinlik bende neden gözükmüyor demeyin :)

İyi Forumlar

3. Merhaba ,

Foruma hoşgeldiniz ve iyi zaman geçirmeniz dileklerimle

İyi forumlar.

4. Etkinlikleri kaçırdığımı biliyorum en çokta hazerfeni takamadığıma üzülüyorum dogrusu,fakat tekrar char açıp TR serverlerinde kasmayada
    üşeniyorum,artık nasip kısmet server değişimi olursa bir gün umutlarımız gerçekleşir :)

5. Rehber

Rehber Guest

Foruma hoşgeldiniz,eski günler güzeldi,fakat her günün kendine ait güzelliği vardır.

Whiterainbow bunu beğendi.
  6. Eskiler yavaş yavaş piyasaya çıkıyor :) Foruma hoşgeldin bol kazançlı günler iyi forumlar dilerim.