cubi kesebilirmiyimki ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●◄КłЛg-Фf-ĐmĠ°►● tarafından 3 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 31 lf3 15 bo2 250k kalkan full elit hız kamikaze 2 lv 11 arge geliştirme yok 8 iris droid tasarım yok
    arge dağılımı: gemi gövdesi 2/2
    mühendis 1/5
    kalkan enerjişi 5/5
    kelle avcısı 2/2
    gemi gövdesi 1/3

aceba kalkan sıklığını 5/5 yaparsam rahat kesebilirmıyım

güçlendirmeli sepromlu 400k felan kalkan oluyo

güçlendirmeli sepromlu x1 9k 10k felan herhalde düz x1 5k

goliath tasarımım yok

benim merak etim vuruşum yetiyo ama kalkan hemen iniyo aceba kalkan sıklığını yaparsam kesermıyım

?

cevap?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Ağustos 2014
  2. Ancasin

Ancasin User

Kamikaze 3 olsa kesin kesersin derdim de şu anda da kesebilirsin bence. Hem ard arda mesaj yazma ceza alabilirsin.

3. ama kardeşim 11 lv arkim olmadan kesemiyorum kalkan cok cabuk iniyo

4. Ancasin

Ancasin User

O zaman kamikaze 3'ü kesin al, protegitlerde çok daha işine yarar. Ayrıca x1 lazeriyle kesen aegis bile görmedim. Ben 9 lf4 aegis kullanıyorum şuan sabla kalkanı çekip x2 ile darbe puanını indiriyorum.

5. biz güçlendirme sepromsuz 11 lv arkımle x1 kesiyoruz :Dpete kullanmıyoruz taktıksel keziş kac kalkan doldur kes

6. Ancasin

Ancasin User

2 kişi tabii kesilir, ben tek keseceksin diye düşünüp yorum yaptım :D

7. Merhaba ,

Bu bilgilere göre tek başınıza çok zorlanırsınız. Biraz daha iyi durumda 1 yada 2 gemi ile birlikte imha edebilirsiniz.

İyi forumlar.

8. Tek başına kesmen bence mümkün değil .. Kesersen bile baya elitin gider .. x1 ile kesmen zor yani ... birde sürekli sepromlu güçlendiricili dolaşamayacağına göre bence hiç tek başına bulaşma ... en iyisi Cubi grubu ile takıl sen senin için en hayırlısı o olur .. Şimdilik bulaşma tek başına cubiyle ... Yok illa keseceğim diyorsan da sen bilirsin tabii :D

9. x1 kesiyorum güçlendirmeden sepromsuz x1 5k roketlerde 15k 20k 11 lv arkimde bi 16k vuruyo x1 3k roketler 13k kesiyoruz rahat 3dk felan seri oluyo ama ben tek kesebilirmym onu soruyorum

10. Merhaba ,

Önceki mesajımda yazdığım gibi elitsiz tek başınıza çok zor yani patlama olasılığınız yüksektir.

İyi forumlar.

11. aynen modum taktiksel yapıyoruz :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.