cubi kesermi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ozanoka tarafından 9 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ozanoka

ozanoka User

goli 31 lf3 17bo2 8iris 20,5 arge pet kami3 x1 5500 civarı şimdi aegis alacağımda aegisle x1 ve normal roketlerle ful gemi yeteneğiyle kesebilirmiyim acaba birde yanına burgu alsam

2. Merhabalar,

Şu durumda grup içerisinde arkadaşlarınızla birlikte kesmeniz daha mantıklı görünüyor.Ayrıca birinci sınıf lazer cephanesi ile tek olarak kesmeniz şu donanım şartlarında mümkün görünmüyor.

İyi forumlar

3. asla kesemessin çünkü 8 lf4 üm 9 iris agies elitem var sabellisiz kesmiyorum tek

4. *GÜLLÜ*

*GÜLLÜ* User

aegisle sab x3 x2 anca kesersin

5. ozanoka

ozanoka User

90k sab var kaç kesim yeter bana

6. Argeniz 20 mi 5 mi,5ise sab+X-3 bile zor kesersiniz.20 ise sab+X-3 kesersiniz fakat 2 yavaş konfi ile kesin.
    90k sab ise 30cubi yeter size.

7. ben 16 lf4 9 iris ile geliştirmeisiz sepromlu sab olmadıgından elitede tek 1 konfide burguda kesiyorum
    normalde sepromsuz sab+ x3 kesiom sab yok :D

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Elit mermi kullanmadan tek başınıza kesmeniz çok zor.

Elit mermi kullandıktan sonrada kesmenizin pek karlı yönü bulunmamaktadır.

Cubikonun verdiği Urıdıum ile harcıyacağınız urıdıum çok farklı olacaktır.Grupla kesmeniz daha karlı gibi.

Keyifli Forumlar.

9. elit cephaneyle kesersin fakat hem uzun sürer hem de harcadığın elitler bu haliyle seni zarara uğratır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.