Destek cubi kesmek için gerekenler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 纳兹米321 tarafından 2 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cubi kesmek için gerekn eşyayaları kaç arge ne kadar geliştirme söylermisiniz
    x-1 ve ya x-2 (sab çünkü sab yok)
    goli(tasarım yok)-citadel(veteran ve elite)-aegis(cubi kesmek için gerekli sanırım)(elite ve veteran)
    35lf3 3lf4 0 gelişirme
    18 bo2 20 elit hız
    17 arge 25 kalıncı argeye göre(ısı ayarcasına 1 adet verdim)
    elmas uçuş düzeni 8iris 1 havoc
    eksiklerim nelerdir bana bir tablo şeklinde yazarmısınız tamamlayıp günde 50 cubi kessem bile kardır

2. Merhabalar,

Öncelikle kalkanı ve lazer cephanesini ham madde ile beslemeniz gerekir.Ardından açık arttırmadan yada dükkandan kalkan,darbe ve hasar destek almanız gerekir,ya da alırsanız daha iyi olur.Sab cephanesi olursa daha rahat kesersiniz.Pet durumunuzu yazmamışsınız bu yüzden o konuda yorum yapamıyorum.Benim size önerim bu saydıklarım mutlaka arkadaşlar da yorumları ile katkı sunacaklardır.

İyi forumlar

3. aries123

aries123 User

Biraz kalkan gelistirerek ve lazere sep besleyerek 2 agır konfi aegis elmas ile kesebilirsiniz. X2 ile

4. Kardeş sen hangi serverde oynuyorsun. Ona göre söyleyelim.
    Şahsen eğer TR1 de oynuyorsan bu işlere hiç bulaşma cubiyi boş bulursan tarihini bir köşeye yaz unutulmaz bir andır o.

kara_bela_muhammet bunu beğendi.
  5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Argeniz Cubikon kesmeniz için zayıf gibi görünüyor.

Cubıkonu tek başınıza kesmek içinde çok elit mermi harcamanız lazım.

Bu şekilde yapmanız sizin için zarar olur.Çünkü Cubikonu kesmek için harcıyacağınız mermi maliyeti,Cubikondan alacağınız Urıdıum miktarından çok çok fazla olacaktır.Grupla kesmenizi tavsiye ederim.

Oyuncu sayısı kalabalık olan serverlerde Cubikonu boş bulmanız gerçekten zor.Verdiği Urıdıum ve Tecrübe puanı bakımından en gözde NPC lerden bir tanesi.

Keyifli Forumlar.

6. petim hakkın da kısa bi bilgi
    vip var ama 4 günü kaldı
    kami3 tivaret 3 oto toplayıcı 3 hammade 3 bütün modül slotları açık

7. Tr1 de bos bulmak gercekyen zor sabaha karsi arada oluyor ama cok zor gercekten bos bulmak eicte hic bos olmuyodu mmo ya gectim hala bos degil

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.