Geri bildirim cubi kesmiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 纳兹米321 tarafından 15 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadşlar ekipmanları yeterli 1 kez cubi kestim konfi nasıldı hatırlmıyorum bana bi konfi verin cift konfi nasıl olsun
    19 lw yim
    35lf3 3 lf4 8iris(full 2. seviye)
    bo2 16 kami 3 var( vipliyim)
    sadece kredilik uçuş düzenleri ama yarasa alacma urim 40 bn
    bana konfi önerin sepromlar 15 bn klakan cekiyom x-2 yani x-4 30bn vuruyom sayılır
    18 argeyim 24 kalıncıyım bana öneri lütfen nasıl kecem nasıl ve hangi lazerler

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Cubikonu tek başınıza kesmek için,çok elit mermi harcarsınız.

Cubikondan alacağınız Urıdıum harcadıklarınızı karşılamayabilir.Grupla kesmenizi tavsiye ederim.

Eğer illaki keseceğim derseniz;

İki taraftaki konfigrasyonu Droitlerde silah,gemide kalkan şeklinde ayarlamalısınız.

Önce Cubikonun kalkanını bitirip,daha sonrada X4 veya X3 mermisiyle sıkabilirsiniz.

Kamikaze 3 ü de kullanmalısınız.

Keyifli Forumlar.

3. aries123

aries123 User

Modumunda dedigi gibi gemi kalkan ve lazer drolarda lazer. Aegis var ise yaklasık 4000 sab 3000 x3 ile kesebilrsiniz lakin bu kadar harcadıgınız cephane cubiden gelen odul miktarını karsılamayacagı icin kesmemenizi oneririm. Varsa bi arkadasınız oda aegis ise x1 le bile kesebilirsiniz.

4. veliemre38

veliemre38 User

En başta protegitlerden çıkmadan x4 x6 ne varsa boşalt sonra sab x2 geç kesersin

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.