Cubi uzay geçidi

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve TALIPHAN tarafından 15 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Cubi Uzay Geçidi herkese adil şekilde dagıtılmalı mı ?

1. Evet , gücsüz gemilerde ilerde kullanabilir - Adil olur.

85,7%
  2. Hayır hep güçlüler kazansın , güçsüzler ölsün .

14,3%
  1. TALIPHAN

TALIPHAN User

Merhabalar,

Geçen gün ki etkinlikte Ghostfier diye birşey topladık ve bende 93 tane var , onun yanında gözüme çarpan Cubi Uzay Geçidi ( bastıgın anda istedigin yerde cubikon cıkıyor ) var. Bundan hiçbir zaman hiçbir etkinlikte göremedim , bence en cok lazım olan ve en eglenceli etkinliklerin basında gelir bu , hayali bile eglenceli , gidip x1 mapında 1 cubi cıkartmak veya palladıumda yada 5-2 de cubi cıkartıp ortalıgı birbirine karışmak gercekten cok heyecanlı olurdu ama bu Cubi uzay geçidi hiçbir zaman sahip olmadıgımız bir şey , mümkünse bendeki 93 adet ghostfier i alıp cubi uzay geçitine çevirin veya bundan da en az 100 tane sahip olabilecegimiz etkinlik yapın , şahsen gece oldumu 4-4 ün bir köşesinde bir cubi cıkartıp kendi kendime kesip hem kredi hemde uri kasardım , 100 tane oldugunu düşünüyorum da bana zor zamanlarda cok yararı olurdu.

Son düzenlenen: 15 Kasım 2019
  2. xXTheMexXx

xXTheMexXx User

Çok şey istemişsin kardeş. :D Daha botları engellemiyorlar bilerek. Senin bu istediğini yapmaları imkansız. :D

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Cubi Uzay Geçidi bazı etkinliklerde özel olarak kazanılabilmektedir. Şahsen şimdiye kadar sadece 2 tanesin kazanabilmiştim. Dediğinizin aksine bu öğeyi kazanmak inanılmaz zor ve tamamen şansa bağlı. Güçlü veya güçsüz olmanız ile bağlı olan bir durum değildir. Ne yazik ki konunuz gerçekleşmesi olanaksız ve zor bir fikir sunmaktadır. Bu nedenle sizden konunuzu daha gerçekleşebilir çerçevede düzenlemenizi rica ediyorum.

İyi forumlar.

4. TALIPHAN

TALIPHAN User

Günlük giriş ödüllerinde verseler bari 50 şer tane :cool::cool::cool::cool::p:p:D:D:D:D

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

O da zor epey :D

6. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

İmkansızı zorluyon bana hitacdan düştü bir tane 1 yıl oldu hala saklıyorum düşün.