Cubi ve Aegis

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Breaking_Point tarafından 19 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar Bende aegis var 3 lf4 18 BO2 kalkan 8 iris 1 havoc aegisde tasarım yok cubiyi x1 le kesebilirmiyim elmas ve kalp droit dizilimi mevcut elit kullanmadan cubi kesilir mi bide vip ve kamikaze de var

2. Merhaba ,

Benim düşünceme göre bu duruma göre x1 ile çok zor. Fakat sab-50 ile arada kalkan çekerek belki bir ihtimal tek başınıza imha edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Ancasin

Ancasin User

Ben de aegisim 8 lf4 var 10 diroit kalp x1 le kesemedim kardeş. Sabla başla, x2 ile devam et derim. Baktın olmazsa x3 bas. Cubiyi de tek bulabiliyosan helal olsun :)

4. sab la kalkanı bıtır sonra x2 x3 devam et tasarıma elmasa gerek yok ama tek bulunmuyo hıç mutlaka 1 kişi gelıyo uriyi bölüyo:)

5. ben full olduğum halde kesemedim modum herhalde güçlendiricide gerekiyor kalkan vs veya ben beceremedim

6. Peki arkadaşlar ilginize teşekkür ederim bende hiç bulamıyorum cubiyi yalnız başına :D

7. aslında bu saatlerde mesela vru cubisi boş oluyor bizim tr3 de mmo da boş oluyor o ayrı :)

8. TR1 Eic cubi hiç boş kalmıyor kardeşim :)

9. eic boş kalmaz işte bende eicim :D

10. Ben ABD'deyim bizde de hep tek cubi var grupla kesen yok :D :D

11. Ben aegis ile kesebiliyorum sadece zeus yok ... Lazerleri sarı taş besleyip 8-9 k vuruyorum kalp ile ... yapmanız gereken şudur (tabi banagöre ben yapıyorum);
    Gemi aeigs elite ...
    yetenek dolma süresini kısaltan jeneratör var onu alın ..
    Lazerler sarı taş besleme ...
    Pet kesilecek tabi ...
    Yanlızca şöyle olacak şu kalkan çeken roketler var onlardan birazcık alın kalkan bitene kadar onunla bittikten sonra normal roketlere geçin ...
    Aegis te kalkan yeteneği dolduğu zaman hemen açılacak ... enerji gitmeye başladığında 5 sanayi olanı açın o da bittiğinde hemen şamandra bırakın ... böyle böyle oratalama 3-4 dk da kesersiniz ... biraz karışık oldu ama anlamaya çalışın :D Oruçlu halimle anca bu kadar oluyor :D..

12. 3 LF4 full lf3 25 bo2 aegısım guclendırıcısız beslemelı sab x2 rahat kesebılıyorum

13. Ama seninki hem besleme hemde sab ile x2 ... benim dediğim sarı taşlı sadece x1 ..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.