Cubikon beklemek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve |►ИıGŦH¯´¯MΛЯΞ◄│ tarafından 17 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Beni ateşlerden ateşlere salan, karşı apartmana roket atma isteği uyandıran durumdur. :) x6 haritasında bir Cubikonu kestikten sonra diğeri için 5 dakikaya yakın beklemek ve her defasında, her gün bu olayı yaşamak beni içten içe yiyip bitiren bir hastalık olma durumundadır. :) Harita boşken bile haritalarda Cubikon çıkmaması yeni bir olgu mu bilmiyorum. Ama önceden böyle değildi, birini kestiğinde diğeri hazır olurdu. Bunu bir çözüme kavuşturma şansımız var mı sevgili yetkililerim? Eğer varsa rica edeceğim. Cubikonlara özgürlük istiyorum, bırakın uzay boşluğunda rahatça salınsınlar lütfen. :) Sevgiler.

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhabalar,

Cubikonlar imha edildiğinde yeniden çıkması için bir süre mevcut. Eskiden bu kadar hızlı bir şekilde Cubikon kesilmediği için siz beklemek zorunda kalmıyordunu. Bu nedenle size anında Cubikon çıkmış gibi geliyordu. Dilerseniz bu konu ile ilgili güncelleme ve fikir havuzunda konu açabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.