Cubikon Dönme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve erkam222 tarafından 27 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. erkam222

erkam222 User

Tek başıma cubi dönmek için geminin ne kadar güçlü olması lazım?
    17lf4 + full bo2 + full hız + 8 iris 1 apis(2 havoc 1 hercules)
    Pet kami 2 toplayıcı 3 yağma 3 gemi tamir 1 kombo koruma 1
    Droit düzenleri elmas kıskaç güve kalp
    25 arge (24 arge dizilimi +1 roket uzmanı)
    x1 vuruş 5800-6700 arası.
    Özellikler bunlar fakat yinede tek cubi dönemiyorum. Venom aegis elite falan var. Ne yaparsam tek cubi dönmeye başlarım ? Kalkanı yarıya indirene kadar dp bitiyor. Bir yol gösterin :)

2. uzayl80

uzayl80 User

cubi niye dönüyonki 1 cubi 1024 uri 1 talon 128 uri 10 tane talon kes cöplerinide sat daha iyi cubide zaman kaybı sana şöle diyom soruna cevap kalakn ve lazerlerin saglam olması olazım öle 3 tane lf3 le flaan kesemessin dandik cephane iş yapmaz cubide

*DELİBEDRİ* bunu beğendi.
  3. erkam222

erkam222 User

Yani en az ne kadar olması lazım?

4. Gemi özelliklerin iyi durumda şahsen ben de seninkine yakın özelliklere bi gemiye sahibim venom ile cok rahat kesiliyor ama sab x2 x3 de kullanıyorum. Burgu veya Elmas işini görür ihaleden destek alabilirsen al bi de seprom besleme yaparsan kesebilirsin diye düşünüyorum. Baktın cok zorlanıyorsun solace ile deneyebilirsin

erkam222 bunu beğendi.
  5. erkam222

erkam222 User

teşekkür ederim. Peki en hızlı uriyi nerde kasabilirim ? bu özelliklerle?

6. Seri kesebileceğin her yaratık olabilir ama bu özelliklerle kristallon dönebilirsin veya avcı dizip kristallin dönebilirsin yine avcı dizip x-8 de struner kesebilirsin sana baglı ben bu üçünü kullanıyorum genelde. Kapı açmak en faydalısı ama toplayabiliyorsan palla toplayıp kapı aç uzun vadede uri kasmaktan daha karlı olur

erkam222 bunu beğendi.
  7. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Aegis alıp önce kalkan çekin cubikonun kalkanı bittikten sonra elinizdeki en iyi cephne ile darbesini eritin.

Biraz zor olur yinede şansınızı deneyin.

İyi forumlar...

erkam222 bunu beğendi.
  8. ben 13 lf4 geri kalan 175 vuran mor lazerler aegis elite ve burgu ile sabx2 ve x2 cephanesi roketler en dandikleri ile canım 200k kala filan patlıyor emadır instadır yok sadece saydıklarım gerçi bende seprom var 3 milyon oyunu bıraktıgım zaman seprom ıcın girmiştim sadece :D aegis ile 10k vuruyorum birde cubiye uzak durursanız 20k yerine yediğiniz hasar 10k lara inebilir bunuda deneyebilirsiniz.

erkam222 bunu beğendi.
  9. erkam222

erkam222 User

teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. avcı derken tarif edenilir misin nasıl dizeceğimi :)

10. Alfisti35

Alfisti35 User

Cubi x2 veya x1 le kesilmediği sürece karlı bir NPC değil.

Bana sorarsan x1 le talon dön daha çok karlı olacaksın.
    x2 ile Boss talonda dönebilirsin.
    x3 daha çok kapıda zorlanırsan tavsiye ederim
    x4 zaten PVP de kullanılır genellikle. NPC kesimi için kullananda var onlara aldanmayalım :)

11. avcı demek sıfır kalkan demektir
    jeneratörler full hız kalkanlar full lazer gemide lazer
    yani hem hızlı gidip hem çok vurmak oluyor
    güve ile mükemmel bir karışım oluyor sebebi ise güve %20 can veriyor ve kalkanın olmadığı için can önemli ayriyetten güve saniye başına kalkanını azaltır ama sorun yok zaten kalkanın yok :D

12. Cillos™

Cillos™ User

Nasıl cubi dönemiyorsun ya? 15 lf-4 var bende aegis elite ile tek konfi darbe puanım hiç inmeden kesebiliyorum cubiyi. Tabii cephane de önemli bir etken. Ben x3+sab+en dandik roketlerle kesiyorum. x3 sıkamam dersen çift ağır konfi aegis yapıp x2+sab ile kesebilirsin.
    Ben cubiyi keserken nasıl bir taktik izlediğimi anlatayım, sen de aynı şekilde yaparsan rahatça kesebilirsin.
    Öncelikle protegitleri çıkarana kadar normal mermiyle kalkanını indirebildiğin kadar indirmen gerekiyor. Protegitler sana vurmaya başladığında kendine kalkan basarsın sonra saba geçip kalkan çekmeye başlarsın. Bu şekilde kalkanı bitene kadar kendi kalkanın full bir şekilde rahatça sıkabiliyorsun. Kalkanı bittikten sonra x3 e geçip sıkarsın kendi kalkanın bitince öbür konfiye geçersin veya aegisin dp şamandırasını/dp ışınını filan kullanırsın rahatça kesersin.

erkam222 bunu beğendi.
  13. Mcqeen

Mcqeen User

+ Elmas yada burgu.

erkam222, Alfisti35 ve Cillos™ bunu beğendi.
  14. Gemi full hız diroitler full lazer Kristallin ve StruneR için çok kalkana ihtiyaç duyulmuyor en azından ben duymuyorum :D 2-3 Kalkan atabilirsin istersen diroitlere faydası olur ama ben daha çok hasar vermeyi sevdiğim için küçük yaratık avcısındayken kalkan kullanmıyorum

erkam222 bunu beğendi.
  15. elmas tuzaktır hasarı çok düşürüyor mermilerini çöpe atarsın

ama çok ama çok güçsüzsen elmas iş görür diyeceğim güçsüzsen elmasın sende ne işi var :D

16. Cevap yazan arkadaşlarımız haklı bu vuruş olanaklarıyla cubi işi olmaz ancak ancak uri kasabileceğin cephaneden tasarruf edeceğin ve uri kasa bileceğin npclere yönelmendir.Hiç olmadı x 1 13.000 vurana kadar sabır et.;)

17. Cillos™

Cillos™ User

Elmas hasarı hiç etkilemiyor nereden uydurdun bunu? Çok güçsüz oyuncunun da zerre işine yaramaz elmasın işe yaraması için en az 350-400k kalkanın olması lazım

18. halka ile karıştırmışım pardon :D :D

ama yinede elmas güçlüler için var çünki %1 kalkan yeniliyor

500k olacakki anca 5k yenilesin 500k kalkanı olan adam x1 le bile keser cubiyi

19. Halkayı alınca birdene x1le kesmeyi ,canını yarıya bile düşüremezsin.Kalkana güvenme çok vuruş gücün kalkan'dan daha mühim.
    CubikonX-61,600.0001,200,000
    Tabloya bak bir daha düşün neyle neyi kesersin.

Son düzenlenen: 3 Ocak 2018
    Cillos™ bunu beğendi.
  20. 10 tane kami atsan 750k pet vurur zaten ama yinede denemek lazım

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.