Cubikon Dönme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve erkam222 tarafından 27 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mcqeen

Mcqeen User

Cubikon kesmek için sağlam gemi lazım yada x4 ve sab harcayacaksın yoksa seri dönemezsin. Ben 12 LF4 kesiyorum ama x4 ve sab harcıyorum + lazerlerim prometium besli. Vurgu kesiyorum kalkanım azalınca elmas alıyorum anca öyle ama bana yararı yok cubinin. Sonuçta x4 ve sab gidiyor.

2. uzayl80

uzayl80 User

arkadasın uygun argesi ve diot ucuç düzeni yoksa nasıl kesecek ?? ince sıkıyorsa en iyi cephaneyi kulansa bile projetler patlatır onu ayrıca sende ageis var kalkanı yükle dp yi yükle devam et kesmime ama ardasın öle bir şansı yok

3. Darion26

Darion26 User

Seprom çek ve sab+x2-3 kullanmaya bak. Solace ya da aegis işini görecektir çift ağır yaparak.:)

4. Cillos™

Cillos™ User

Aegis elite im var demiş ve ben de ince sıkarak kesiyorum cubi keserken ince kalın fark etmiyor ince kalın oyunculara sıkarken bir fark yaratır.

Not: 25 argeyim demiş. Durumu benden bile daha iyi ve kalın sıkıyor. Droit düzeni olarak da elmas kıskaç güve kalp var demiş. Çok rahat keser daha ne olsun? Daha konuyu doğru düzgün okumadan gelip laf yetiştirmişsin bana.

5. uzayl80

uzayl80 User

sayınuklaı yazan arkadas sana diyorum bak 1 ci argede uzaylı avcıyı varmı ? 2 havuç ve herküller tamammı sayıları ?? 3 cü roket uzmanı varmı saymış oldugum argeler tammı + lazerde seprom beslemesi varmı ?? onlar yazıldımı sana diyorum bi bak öle cevap ver olurmu canım kardeşim eğer kesemiyorsa ugraşmıycak gidecek 10 tane talon falan kessin daha iyi

6. Cillos™

Cillos™ User

''sayınuklaı'' nedir Türkçe konuşursanız daha iyi anlaşabiliriz. Cubiyi kesememesinin sebebi gücünün yetmemesi değil nasıl keseceğini bilmiyor olması olabilir, ben de açıkladım nasıl keseceğini. Ne battı bu kadar anlamadım size?

7. Arkadaşlar kendinizi boşa yoruyorsunuz.X 1 le +kamikaze atarakta keserim gibi anlayışa sahip bırakın bildiği gibi yapsın. X 1le 7000 civarı vararak cubiyi nasıl kesebilecek uygulamayla ögrenir elit atmadan veya yüksek vurmadan bu işin zorluğunu.

8. erkam222

erkam222 User

10 tane kami atsam 3.5 k uri yapar cubi veriyor 1250 k uri zarardayım :D Yani şimdi cubiyi bırakıp tallonmu keseyim ?

Cillos™ bunu beğendi.
  9. Vip değilsen pet tamiri 350 uri ,sorunun cevabı bu zaten grup halinde kesilmeden cubi karlı DEĞİL.Görev alıyorlar,elit cephaneleri var acımıyorlar.Böyle bir imkanın varsa kimseden cevap bekleme kafana göre takıl.Kristalon kes uri kasmak istiyorum illaki diyorsan boss kristalon kes 512 uri*2= 1024 uri =1 cubi ok.

10. erkam222

erkam222 User

anlıyorum :) sağol dostum :)

11. ful lf4 üm x2 ile cok rahat kesebiliyorsun cubuyi

12. erkam222

erkam222 User

ee yani

13. uzayl80

uzayl80 User

oyunda alternatif cok cephane kasmak için en mantıklısı kapı yapmak bonus kutusuda toplanabilir karlı olması için full katlayıcı cekersin pete 1 yerine 5 alırsın ;) ama bu katlayıcı protokele uri erilirmi bilemem 1 adet 3 lvl pro 45 bin uri ediyor 10 tane 3 lük koyacanki işini görsün katlayıcı prokol

14. 10 kami demek 5 dk demek 5 dk da o cubi seni kül eder :D

15. artık en karlısı ??? :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.