Cubikon Düzeltmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JΣDI-MASTER tarafından 8 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Cubikon Çıkış zamanı Kısaltılsın mı?

1. Evet kısaltılsın

oy sayısı 18
    78,3%
  2. Hayır Kısaltılmasın

oy sayısı 5
    21,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Haritadakı Cubikon Sayısı az bıde Mıllet geldımı artık kazancı olmuyor 10 20 gemı oldugu oluyor Benım İsteğim ise Cubıkon cıkıs zamanı kısaltılsın
    tek Kişi x4 sıkarak keserse bıle 4 cubı biitiğinde gene cubı cıkmasını beklıyor
    Desteğinizi Beklıyorum

2. O kadarda fazla değil ama.

Kısaltılması iyi olabilir diye düşünüyorum.

Konunun gidişatına göre oyumu atarım artık :)

JΣDI-MASTER bunu beğendi.
  3. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Zamanını bilemem ama 2000 adet protegit görevini yaparken baya beynim sulanmıştı az daha fazla protegit bırakabilir. Çılgın kubi kadar olmasada.

Keyifli Forumlar

4. Cubicon un hızlı çıkmasının iyi yanlarıda olur fakat kötü yanlarıda olacaktır

5. cubikon sistem tarafından oyuncu sayısı eğer normalden fazla oyuncuya ödül veriyor ise (7-8 kişi) grubun gittiği cubi 2 kat güçlü ve 2 kat fazla ödüle sahip olabilir. gruptakilerin sayısı azalırsa cubi normale döner. aynı klanın oyuncuları için bu özellik olmaz
    +1

6. Doğru dedin Cubi kesen oyuncu sayısı ne kadar fazla olursa cubinin ödülleri ve gücü o kadar artmalı Ama dikkatli olunmalı eğer böle bişi olursa büyük olasılık bug yaşanacak ve oyuncular tek başına kesip büyük ödüllere konacak Bunun baştan bilinmesi gerekir

7. ama diyorum ya 1 kişi bile azalırsa cubikon normale döner canı yarıdan aşağıdaysa patlar

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Olabilir beklemek sıkıcı oluyor zaman kaybediyoruz.Ancak birde tavsiye verirsem beklerken cubikonun çıkmasını ya boss kristallin kesin yada kristallon.Kayıp yaşamayın.

İyi forumlar

9. Ama daha seri Uri kasılır cubi ıle bosta bir yere kadar =)

10. Nefes

Nefes User

Merhaba,

Bencede olabilir ama bu güçlü gemilerin yine işine yarayacaktır daha hızlı çıkması daha seri kesilmesi anlamına gelir cubi boş kalmaz ve sürekli yüksek rütbeli birileri kesim yapar yine alacağınız uri miktarı düşük olacaktır diye düşünüyorum.

11. düşük olsada daha seri olmazmı en azından?

12. kısaltılması iyi olur tabikide böylelikle 4 kişi bir haritada 1er tane cubiyi ardarda kesebilir :)

13. aynen Kenan abi cubı bıtıyor gene beklıyoz gına geldı =)

14. aynen ya kısaltılsın oyumuda verdim.o kadar bekliyonda bekliyon ne işine yarıor boşa gidio zamanın vede arkadaşın dediği gibi kişi sayısı ne kadar artarsa o kadar güçlensin cubi ne kadar azalırsa o kadar zayıflasın.bide protegitler güçlü oyunculara saldırsın zayıflara dalınca olmuo uri kasılmıo

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.