Cubikon Ekipman

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Miraç tarafından 3 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Miraç

Miraç User

Merhaba arkadaşlar.
    Cubikon kesmek istiyorum tek başıma nasıl bir konfi veya ekipman lazım ekipmanım yeterlimi değilse daha ne lazım yardımcı olursanız sevinirim.
    Goliath ve açık arttırmadaki tum tsarınlar var 8 iris 31 lf3 15 elit hız 18 bo-2 ekstralar full hst2 vqr pet var kami 3 var vip yok elit cephane x2 ve x3 15 bin kadar falan var plt30 30 da sıkabilirim. credilik droit uçuş duzenleri var 7 argeyim skylab 16 lwl felan besleçe yapmak şartmı neyle beslemeliyim. lazer hariç hepsi promerium la besli.ne yaparsam kesebilirim bi bilgi verirmisiniz.
    Şimdiden herkese teşekkürler.

2. kısaca ben x1 5k vuruyorum ageis tek kesemiyorum sana onerim x1 10k vur ageis al arge 24 kalın yap elmas al kalp al
    once kalp uçuş duzende kalkan em kalp teyken dp 200 lere inince elmasa geç kalkan dp bas hep kalkan bitince elmasla yartıkı kes x3 yada x2 vip te laızm kami için kami çok atma çok atarsan cubi yeni protegit çıkarır 26k fln hasar alırsın onun için cubi sana 10k yada 12 k vuyorsa kami atma zararına olur
    eger yapamam diyosan al bi ageis arkadaş kes 2 kişiyle kesmek daha koay ama uri paylaşılıyor

3. fbrecep123

fbrecep123 User

aegisle olabılır ama ben golı onerırım solaceyle olabılır o gemıyle zor gibi full lf4 full hercules yada full havocla yapıcaksın en iyisi risksiz kesersin cubiyi

4. VΛLVE™

VΛLVE™ User

kesinlikle kesemezsin aynen senin gibiyim
    1)Roket seprom beslemeli
    2)kalkan seprom beslemeli
    3)lazer seprom beslemeli olcak
    ayrıca hep kami atıp sab+x4+rsb kullanman gerek

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Benim gemimde rsb yok ve rahat bir şekilde x4 yada x3 ile kesebiliyorum tek kesiyorsanız ve geminizdeki ağır konfi lazer hafif konfi kalkan olarak kesim yapmalısınız, kalkan tam ise öncelik sab ile kalkanını ağır konfide çekmeniz ve sonrasında x3 yada x4 sıkarak cubiyi kesebilirsiniz tabiki argeleriniz kalkan sıklığı ve kalkan enerjisi tam olmalıdırki darbeleri direk almamak için varsa cubi enerjisi yarıya indiğinde bir kez insta atabilirsiniz ve enerjiniz azaldığında kalkan konfinize geçerek patlatabilirsiniz ama sizi x3 biraz zorlayabilir lazerleriniz seprom beslemeli olmalıdır bu sizin yazdığınız ekipman ile siz tek başınıza kesemezsiniz.

6. Miraç

Miraç User

Herkese teşekkürler konu kilitlenebilir. Unutmuşum bunu k.byın modlarım.

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz.İyi oyunlar.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.