Cubikon Gate

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♥BЦŁÐØZ€Я♥ tarafından 21 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Uzay Pilotları;

Yeni bir kapı keşfedildi! HigH

Bu kapı x-6 haritasında sol üstte bulunacak ve içinde sadece cubikon olacak. Tıpkı hades kapısı gibi grup ile yapabileceksiniz (tek kişi ile de yapılabilir) ve inşa etmeniz gerekmeyecek (LoW kapısı gibi) . Bu kapı diğer kapıların aksine istediğiniz zaman çıkabileceğiniz bir kapı. Yani kapıda cubikonu keserken bırakıp cıkabilirsiniz. Kapının bir sonu yok. Sınırsız cubikon bulunmakta. Kapının sonu olmadığı için verdiği bir ödülde yok maalesef.

Ödülü yoksa neden bir harita değil de bir kapı?

-Çünkü harita olsaydı x-6 dan bir farkı olmayacaktı. Busayede kapı yaparcasına tek başınıza cubikonunuzu kesebileceksiniz.

Haydi Savaşa!

2. Yok bu olmaz işte :) diğer haritalarda adam kalmaz. ama belki x-6 daha da büyütülebilir 4 değil 16 cubi olabilir .Fikir geliştirilsin ben olabildiğince az harita taraftarıyım.Yine de geliştirilsin.

3. Sorun cubikon yetersizliği değil dostum. Tek başıma cubiye x4 sıkıyorum başkaları gelip benden otlanıyor. Sonra görev yazılmıyor. Cubime sıkmayın deyince de cubi şirketin ortak malıdır yok cubi kamu malıdır felan tek başına kesmek istiyorsan gece girip kesersin diyorlar. Ben okuyorum gece oyuna nasıl gireyim?

4. Tabi haklısın ama bence sırf tek kesmek için bir haritaya gerek yok bence.Herşey için harita yaparlarsa hariita başına düşen adam sayısı git gide azalacak.Bu dediğini başka yollarla çözmeliyiz bence.

5. o aman ya cubikonlarda diğer npcler gibisadeceilk sıkan uri vericekbaşkalarının sıktığınd ödül alma şansı olmayacakya da dediğim gibiböyle bir kapınınçıkartılması lazım. senin fikrin neysence başka çözüm yolu var mı?

6. -onur5000-

-onur5000- User

Şu anda haritaları doldurmaya çalışıyorlar şu kapılar olsun haritalarda adam kalmaz fikiri geliştirebilirsin hem bu bir savaş oyunu malesef sonuçlarına katlanacağız

7. 1. Haritalarda tek başına cubi kesebilenlerin sayısı çok değil bü yüzden oyuncu eskikliği yaşanmayacaktır.
    2. Hadi diyelim herkes kesbiliyor o zaman bu cubi de diğer npc ler gibi ilk sıkana yazsın diğerlerine 1 uridium dahi vermesin.

8. bence harita büyütülüp cubi sayısı arttırılsın ve belli noktalarda cıkmasın herkez ezberlemiş resmen tur atıyorlar haritada.Habersiz cıksın diğer haritadaki npcler gibi olsun.

9. Yerlerinin belirsiz olmasına gerek yok. Diğer npc ler gibi ilk sıkan kazanırsa herşeyi sorun çözülecektir.

10. ama tek başına cubi kesemeyenler ne olacak grupla kesilirse de güçsüzleri sindirecekler ama yine de senin fikrini düşünsünler.

11. Sana şöyle söyliyim: bu tek başına cubiye başlayan birisi mecbur sab cekiyor. Yanına kesemeyen biri gelip cubiye sıksa ve cubiyi adamla birlikte kesse 1k bile hasar almadan ve elitini harcamadan uri kazanmış olacak. Bu haksız kazanç değil mi??

12. Pekala o zaman söyle birşey düşünelim.Protekid sayısı 2 hatta 3 kat arttırılsın ve bütün protekidler en fazla hazar verene değil de herkese orantılı olarak saldırsalar nasıl olur.Herkes hakketiğini alır.

13. Şunu da bilmelisin ki tek başına cubi kesmek imkansızlaşır ve onun neşere yol açtığını biliyoruz tıpkı çılgın cubideki gibi etraftaki protegitlerden cubiye bile tıklanmıyor oyun cok kasıyor ve kimse kesmeye kalkışmıyor bu yuzden dediğin şeyin olması mümkün değil.

14. bence güzel fikir ama harita sürpriz??? haritası gibimi olacak yoksa cubiler 2-6 daki gibimi 2-6 daki gibi olursa en azından güçsüz gemiler grup kurup kesebilcekleri bir yer olur. ve görev de yapılır

15. Hadesin cubili versiyonunu düşün ama isteyen tek başına da girebiliyor. Tek başına girenler haritada yalnız olacaklar grupla girenler de haritada sadece grup üyeleri olacak. Anlamadığın bir yer barsa sor ve KSİ ve yeni server konuları hakkındali fikirlerini bekliyorum.

İyi forumlar...

16. Böyle bir harita var aslında. Adı ??? haritası (Cubikon Mezarlığı) ve sadece 1/100 şansla oraya girebiliyorsun. Tabii JP-02 kullanırsan.
    Ayrıca orası bir bonus bölüm niteliğinde. Bu ise basit bir Cubikon savaş yeri. İlle de Cubikonlar ile savaşmak isteyenler için güzel bir yer olabilir. Ama o zaman da x-6'nın anlamı kalmaz...
    Yine de güzel fikir tam destek.

Düzeltme: Kapı belli saatlerde açılırsa x-6 yine dolu kalır... Tabii o kapı açılmadığı sürece.

17. Evet haklısın sürpriz kapı var orda protekid geliyor sürekli ve avantaj kutularından da ucb cıkıyor diye biliyordum.Ama orda fazla protekid geliyor ve eninde sonunda patlıyosun.Ayrıca apı belli saatlerde açılırsa bu sefer o kapı ağzına kadar dolu olacak.Diğer haritalar boş kalacak ama neyse diğer üyelerde biraz yorum yapsın.

18. Bu nedir yaw ayda bir çıkrmı bi etkinlik çıkarsanıza her hafta modlarım Çılgın cubikon çok az çıkıor en az haftada 3-4 kez olamsı gerek

19. Bak bu süper işte :)

Cubikon Gate Etkinliği olabilir mesela bununla ilgili.

20. KARANLIK

KARANLIK User

Ben fikri destekliyorum.Ancak sonradan gelen fikirleride ilk mesajınıza ekleyin lütfen :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.