Cubikon Gate

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♥BЦŁÐØZ€Я♥ tarafından 21 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sonradan gelen fikirler derken ?

2. wala suru gibi bekliok çiksin kesek
    :)

3. kolibasili

kolibasili User

Konu eski kalmış konuyu diriltelim dedim:D bence o kapı gibi değil harita gibi olmalı ama kimse kimsenin cubisine sıkamıcak sadece gruptakiler sıkabilecek olmalı bide düşman girebilecek baskın için ama hiç bir cuviye sıkamıcak olmalı

4. Prophecy

Prophecy User

Baskın yapılmasın

5. 16 cubiyi nereye sığdırmayı planlıyon ?

6. Prophecy

Prophecy User

sorun sığdırmak değil o kadar cubiye dayanacak bilgisayar var mı?

7. 3D kullan çılgın cubide bile kasma yok.

BlackGhost™ bunu beğendi.
  8. Doğru.

3D görünümü ile 2D'den yüksek performans alıyoruz.DO'nun en büyük sorunu olan kasma sorunu artık yok denecek kadar az.

SnowLeopard bunu beğendi.
  9. 3D çalıştıran bilgisayarınız var oynuyorsunuz. Ben 2D darkorbit i 15 fps oynamaya çalışıyorum kardeşim

10. Captivity

Captivity User

Ben konuyu destekliyorum haritalar boşmuş doluymuş dinlemeden yanıma bir aegis alırım sabah akşam cubikon keserim ve insanlara illegale yönlenmeden uri kasmaları için bir fırsatı böylece banlarda azalır haritalar falan boş kalmaz bir kapı yüzünden kimse merak etmesin

11. Ben 2D darkorbit i 20 fps civarında oynuyorum 3D 20 fps yine aynı ama 2D deki o kastığını belli etmiyor 3D

12. cubikonda bende kasılıyorum ama bu yontem yalnış en iyisi ona elit harcaycagına x1 ile bos talon talon don yoksa cubi zaten elit kaybı verdigi 1k uri için o kadar uri saçma bence
    elitim gidior diyenlere bir oneri sıkanları cubiybırakıp mayın dizin patlar sizde devam edersiniz biri sıkarsa oyle yapıorum herke alıştı yanaşmıor cubime yada - yiycegini bildigin halde x4 sık 2 kez patlar gelmez -şeref göze alcan

13. (Patiq)

(Patiq) User

ya arkadas atlama cpu ıle 250. atlamaya ozel cubı harıtasına atmıyormu bunu 10 veya 25 atlamada yapsalar bu yasadımız sıkıntıları yasamayız harıta falan sanmam ruya ole bısey getırmezler ama bole bısey getırseler valal buanda sukur

14. Drowhake

Drowhake User

Şahsen fikri beğenmedim dostum , herkese kendi cubigonunu vermek çok saçma bence , zaten çok güçlü olan bir yaratık bu kadar kapıda sunucuda tekrar tekrar açılması mantıksız bunun dışında ise , cubigonların azıcık mantığı bu zaten tehlikede olup zar zor kesebilmek çıkabileceğimiz sonsuz cubigon spawnlanan bir kapı olursa isteyen girer isteyen çıkar cubigon dener kesemezse oh ne güzel kimsede dokunmuyor zaten.Bunun dışında eğer yapılabilecek bir kapıya aktarılırsa cubigon (Alpha zeta gibi) güzel olabilir.

15. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.