Cubikon Geçiti

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SGA.BaRBoSsA.EİC.TR tarafından 23 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 2-8de ki kapıdan cubi geçidi almış bir arkadaş nedir bu cubi geçidi?

2. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Cubi Uzay Geçidi kullanıldığı haritada bir adet Cubikon çıkaran bir nesnedir. 4-4 ve üst haritalarda kullanılabilir(Korsan Haritaları hariç). Detaylı bilgi için buradaki konuda "Yeni Nesne: Cubiportal" başlığını okumanızı tavsiye ederim.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. Peki bu cubikon radyasyonda çıkarılabilir mi ve gemi patlarsa çıkan cubikon kaybolur mu?

4. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Çıkmaz. Çıkan Cubikon ise sizden bağımsızdır. Bir reset gelmedikçe veya imha edilmedikçe haritada kalmaya devam eder.

İyi forumlar dilerim...

5. oben

oben User

çıkabilir kardeşim sen verilen ezber yanıtlara kanma bunlar ezbere konuşur sonrada en ufak bişeyde eleştiriye açığız ama işimize gelmezse banı atarız..başıma gelen bir olayı yazayım sen gerisini anla..bir keresinde ben x8 haritasında cubi portalını aktif ettim..nemi oldu cubi hangarın içinde doğdu ve saldırıya korumalıydı ben venom yeteneği doldukça attım ama diğeri dolmadan tamir oldu arkadaşlardan yardım istedim ama bana ait olduğu içinmidir nedir onlar cubiye vuramadılar..sonuç sabah reset cubi piyasada yok...başka serverde bile doğma ihtimali var bırak radyasyonu..

6. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Hangar sorunu ne yazık ki var. Ice Meteroid konusunda da bu sorunlar oluyordu ve bunu raporlamıştık. Ama bu yaratık kendinden Radyasyonda doğmuyor. Ama şu sondaki 'Başka Server de dahi doğabilir.' kısmı ilginç. Bu daha önce yaşandı mı? Yaşandıysa bunu da raporlarımıza eklemek için ayrıntıları soruyorum.

Ve bizler eleştirilere açığız sadece bunun belli bir üslupla yapılması gerektiğini bazı oyuncularımız unuttuğu için o 'ceza' kısmına istemesek de başvurmak zorunda kalıyoruz.

İyi forumlar dilerim...

7. Çıkacağı alanı geminin yakını olarak seçiliyor diye sanmıştım lakin konumu şansa çıkıyor sanırım.

8. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Evet, şansa çıkmaktadır.

İyi forumlar...

9. Çok da faydalı değilmiş belki tenha bir yerde protegit görevini bitiririm diyordum ama olmayacak sanırım.

10. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Bunu o amaçla kullanıyorlar zaten. Çevrimiçi sayısının düştüğü bir zaman grup kurarak kullanabilirsiniz. Tavsiyem 4-4 haritasıdır.

İyi forumlar dilerim...

.Paradoks. ve ASİL-DENİZCi bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.