Cubikon gibi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve org2BordoGüç tarafından 16 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Cubikon hep dolu oluyor acaba cubikon gibi başka bir npc öneriniz var mı? maksat uri kasmak..

Yani bolca Kamikaze atabileceğim bir yer?

Son düzenlenen: 16 May 2014
  2. Prophecy

Prophecy User

lowα ɢιdeвιlιrѕιɴ

3. Sizce low mu daha karlı cubi mi (zaman, bulma vb. bakımından.)

4. Merhaba ,

Low kapısında birşey bulma yada arama derdini yok. Zaten herşey haritada oluyor. :) Düşman gemisi olmuyor.

İyi forumlar.

5. Prophecy

Prophecy User

Londan çok karlı çıkarsın ve patladığında diroit hasarı da alınmıyor

6. Drowhake

Drowhake User

İyidi LoW' a nerf gelmedi mi ?

7. abi low dediğiniz ben vruluyum yani bu yan çarım şey bu 3-4 de sağ üstte kpı var orası demi .

8. evet :)

9. sağol :D

e peki gemim 10lf3 93k klkan 1700-2000 arası vuruyorum x1 le low yapabilirmiyim petim yok goli 261k canım var ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 May 2014

10. Bi dene istersen :D tamiri ücretsiz diye biliyorum (tamir kuponu olduğu için de olabilir.)

11. hmm tmm :)

12. Şaka diyorum girip boş yere ölme. :D kamisiz yapılır mı o kapı hiç :p Keşke o kadar kolay olsaydı...

13. kami nasıl bişey ? :D daha yeniyimde hiç guzel uyeliğim olmadı :confused: :confused: :oops: ama petin özelliği oldugunu biliyorum :)

14. s.s.s e bak ya da ara :)

15. 3-3 olmasın o :D

16. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Pet ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.
    S.S.S. P.E.T. Kullanma Kılavuzu

Keyifli Forumlar.

17. O haritayı geçemessin ama genede bir iki yaratık kesersin.Yani yavaş yavaş gidiceksin 2-3 yaratık geliyor onlarada dal öyle öyle ben bitiriyorum ama tabi gemim seninkinden çok daha iyi.Grupla girmende fayda var

18. sonlarda kasma oluo :D daynırsan

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.