CUBİKON HARİTASI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*Λ*N*™ tarafından 6 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Cubiconlarla dolu bir harita vardı 250 denemede bir atlanan bir haritaydı bu kapı halen varmı? Varsa nasıl gidebilirim bununla ilgili bilgileri alacaktım

2. x1 e atlama cpusuyla giriliyo ben geçen gün ilk defa girdim 3 saniyede patladım boşver :):) 300k falan yiyosun tek seferde

3. full gemiyle hiç bişi olmaz pet kamikaze olsun dert değil Bna nasıl yapacağımı at ben videosunuda çekicem nasıl yapılacağını falan youtube den izlersiniz beni :)

x1 e atlama cpu 2 ilemi yapmak gerekiyor yoksa 1 lede oluyomu

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 May 2014
  4. 1 lede oluyor diye biliyorum

ve benim gemim full kardeşim 600 küsür kalkan 484 k darbeyle girdim cübikonlar yavaşlatma roketi atıyor hemen kesiliyorsun için rahat olsun eskisi gibi değil :)

5. :D ben gine deniyim yavaşlatma biraz saçma olmuş ama protegitleri kami ile kesersem bişiler olur

6. protegitleride über protegit yapmışlar :) 4 kami atacak zamanın olmaz peti kutu toplatmaya al ne toplasanız kardır :D

7. 3 m lazerim var elit cephanep full ortaki avantaj kutularını toplasam beyaz gelmez bana

8. hepsinden beyaz geliyor diye biliyorm hatta izlediğim bi videoda 2900 er beyaz geldiğini gördüm son çekilmiş videolardandı

9. arge yapmıştır içerği fazla veriyodur

x1 e atlama cpu 1 le deniyorum 2 den yok uridium alacak halimde yok ihaleden ondanda alıcam

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 May 2014
  10. hiç 2 yi harcama 1 dende oluyormuş ya heralde ama dene dene adamın psikolojisi kayar valla :D

11. zor iş 3.1 den 3.2 ye geçip atlıyorum sürekli

12. hangi server? :D uğraşma bence :D

13. tr3 serverindeyim 16 kere denedim şuan Supporttada sordum halen varmı olabiliyormu diye cevap bekliyorum

14. oluyo oluyo ben bu pazar girdim :) tr2 deyim bende

15. protegitleri kami ile kessem ordan feci rütbe alırdım Sonrada cubilere döner x4 rsb keserim

16. :) girince pişman olacaksın direk sarıyorlar işte o kadar zamanın olmuyor ben o gemiyle bi 70 bin bi 140 bin gördüm. 3. sayıyı göremedim ki o kadar darbe kalkan vardı resmen tek attılar

17. girdim patladım off

18. :D demiştim ama ben sana dimi

kaç saniye sürdü?

19. 30 sn sürdü

20. :) boşver takma kafaya eğlenmene bak :) hadi iyi geceler :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.