Cubikon Hepimizin Değil Mi???

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve oOo.LOTUS-VENOM.oOo tarafından 14 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar merhaba benim bi sıkıntım var da acaba oyunda cubikona ilk dalan diğer dalanları kesmek zorundadır gibi bi kural var da ben mi bilmiyorum ya ne zaman cubiye gitsem başında bi adam kasılıcam yani kötü bi niyetim yok adam da benim şirketten düşman da değil cubikona sıkıyorum tak saniyesinde 210k yiyorum heriften yani bunun amacı nedir ben anlamadım nası bunun önüne geçebilirim benim nası bi suçum var yani botçular sağolsun gerçek oyuncularla kapışmak mümkün değil ben de emek verip alnımın teriyle kolaya kaçmadan bot kullanmadan kasılmak istiyorum cubikona gidip tek yaptığım bu ve her seferinde kesiliyorum kendi şirketim tarafından. bi kaç defa dene bi iki sıkar bırakır dediler denedim ve şu an rütbe kaybedicek kadar seri kesiliyorum bununla başa çıkıcak biri yok mu ben bıktım oyunda sadece paranın konuşmasından al işte para vermeden bot kullanmadan alnımın teriyle kasılmaya gidiyorum ama parayı veren düdüğü 210k çalıyo....oyunu bırakma seviyesine geldim o kadar sıkıldım aynı şeyleri yaşamaktan yardım edicek bi önerisi olan varsa dinlemek isterim

2. ZupawN

ZupawN User

Sen o adam orda olmasa o cubikonu kesebilecek misin? Eğer kesebiliyorsan tek başına o zaman diğer boş cubikona git. Eğer kesemiyorsan zaten sen o adamlar sayesinde cubikondan pay alabiliyorsun. Bu oyunda bazı kullanıcılar iyi niyetli, paylaşımcıdır. Bazıları da pek yardımsever değil hatta bencildir. Şöyle düşünelim, vahşi doğadayız, bir aslan bir ceylan avlamış. O avını sırtlanla paylaşır mı. Paylaşmaz. Aslan olana kadar cubikon için işin biraz zor olabilir. Eğer o oyuncu kendi kestiği cubikondan başka birine pay gitmesin istiyorsa sen de yolundan çekilmelisin kendi kesebileceğin yaratıklara yönelmelisin. O x-6 haritalarındaki cubikonlar herkesin değildir. Ortak kesilecek diye bir kural da yok. Kendimden örnek vereyim. Kendi şirket haritamda dolanıyorum, bakıyorum cubikonlara kimse sıkmıyor. İyi diyorum tek başıma keseyim. Ben sıkınca 2 3 kişi başıma üşüşüyor cubikona dalıyorlar. Onu kesip bir diğerine gittiğimde bekliyorum ne yapacaklar diye. Benim cubikona sıkmamı bekliyorlar. Biraz beleşçilik gibi bir durum :) Tek başına veya efektif bir takım oluşturup cubikon kesemeyenlerin o cubikonlardan pay alması, kesen güçlü oyuncuların insiyatifine kalmış bir olaydır. Bazen izin verirler, bazen başlarından kovarlar... Ha bu arada her güçlü geminin hile hurda ile olduğunu bir tek kendinin doğru dürüst oynadığını düşünmen çok yanlış. Bu yanlıştan bir an önce dönmeni temmenni ederim. Senin bu oyuna verdiğin emeğin belki yüz katını vermiştir o oyuncu. Bu kadar sığ düşünceli bir yeni nesil olmasın, olmayın. Sizlerden büyük beklentilerimiz var... (Arada çürük elmalar olabilir ama genelleme yapmak çok yanlış)

3. işte bu yüzden hayatın her yerinde de bu böyle oyunda da illa hile hurda demiyorum ama isterse 20 yıl oynasın oyunu öyle bi gemi bedavaya yapılmaz tamam mı bu yüzden paranın egemenliğinden başka bi şey değil senin dediğin

4. ZupawN

ZupawN User

Oyuna beş kuruş yatırmamış full gemisi olan birçok kişi var. Bazıları oyundaki vaktini verimli kullanır gelişir. Bazıları olduğu yerde sayar. Hayat da böyledir. İlk insanların zamanında her şey eşitmiş. Bazıları kendini geliştirmiş, bazıları aylaklık yapmış. Zaten bundan sonra o dediğiniz eşitsizlikler çıkmış. Hep o aylak atalarımız :) Bak şimdi biz de uzay çağında olabilirdik, gel gör ki "ülkecenek" ne hallerdeyiz :) Ağustos böceğiyle karınca hikayesi miydi? :)

5. Cubiyi tek kesmek isteyenler oluyor bu durum herkesin başına gelmiştir. Adam bazende cubiyi tek kesebilecen mi diyor kesemeyecek durumdaysan kendin haksız durumda oluyorsun. Bu cubi olayı karışık bi yandan herkese açık bir npc diğer yandan tek kesemeyeceksen benim cubide ne işin var gibi bir durum oluşuyor. En iyisi cubiyi tek kesen varda sana sıkıyorsa başka npcye yönelmendir sonra 2-3 kişi varken gelip cubide takılırsın.

Para yatırmayan birinin oyunda arkadaşı yoksa gelişmesi zor. Başka nedenlerde var bu yeterlidir. (Cevap verecek olursan umrumda olmayacaktır)

oOo.LOTUS-VENOM.oOo bunu beğendi.
  6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

cubi kesemiosan tek basina ,tek basina kesim yapabilcegin eski haritalarda takilcaksin oncelik.yada cubi gibi herkesin odul aldigi ortak kesim yapican ve gelene razi olcan.isyan etmenin anlami yokki.o adamda acemi idi bi dunya emek verdi o gemiyi o hale getirene kadar.hakkidir .
    illaki para ile deilki yukselme, para ile hizlanir sadece.

7. Merhaba,

Siz de korsan haritalarında veya kristallon keserek, görev yaparak kasmanız gerekiyor.İyice kasıldıktan sonra da bir grup kurup cubikona girebilirsiniz.

Daha da gelişince tek başına kesersiniz ve bu sefer de siz düşük ekipmanlı oyuncuları cubiye sıkınca kovalarsınız, üyemizin de belirttiği gibi doğa kanunu bu :) Bunların haricinde yapılacak birşey maalesef ki yok.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.