cubikon imha etmek için

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GalaxyStars tarafından 5 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Beyler zarar etmeden cupide kasılmak için ortalama kaç k vurup ve kaç k kalkan olması lazım benim özelikler şöyle :

Agis elite elmas içaçı düzeni kami 3 wip 1 konfi 15 tane kalkan elit olanı 8 iris iriste lf3 ful gemidede 5 lf4 diğeri lf 3 2 confi

gemide lf4 5 lf3 5 tane jeneratör 3 bo2 13 G3N hızı iris ful kalkan beslemesiz 4.5 k vuruyorrum sepromla 6.5 vuruyom kalkan 1 konfi 262 k 2 konfi 335 k ya yakındı x 1 le cupi alamıyom kaç vursam cupi alabilirim ??

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Başkasının konusunun altına kendi sorularınızı yazmak güzel bir davranış değildir.Bir dahakine kendi konunuzu açmalısınız :) Mesajınızı konu olarak düzenliyorum.

Cubi keserken kalkanınızda oldukça önemlidir.Bana kalırsa bo2 sayınızıda arttırmalısınız.

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Temmuz 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.