cubikon kesme taktiği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GLADYATÖR01 tarafından 7 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar.Sizce venom +x4le(promerium beslemeli 30k) 4 saatte kaç cubikon kesebilirim?

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konunuzu Yeni başlayanlar bölümüne taşıdım. Buradan daha fazla üye size yardımcı olacaktır.

Şahsi fikrim kalkan ve hasar desteğini BO2 çekin ve açık atırmadan BO1 destekleri alın. Bunun dışında bolca sab lazerine ihtiyacınız oalcaktır. Cubinin kalkanı bitene kadar sab çekin ilk başda burgu eğer varsa yengeç uçuş düzeni ile kalkan çekin, kalkanı çeyreğe düştüğünde kalbe geçin ve kablde kalanı bitene kadar kalkanınızı doldurun. Sonrasında Kalanınızın %30'u bitene kadar x4 sıkın, daha sonra burgu uçuş düzein kullanın. Bu süre zarfında petiniz sürekli açık olsun ve VİP iseniz sürekli kami atın. Gerekirse elmas uçuş düzenin kullanın.

Bu sayede eğer karışan olamzsa saate 20-30 Cubikon imha edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. hocam sana şöyle diyeyim 1 tanesini anca kesersin kenara çekilip tamir olman gerekir sürekli olarak ama bu iyi bişey cubi bkelemek zorunda kalmazsın ama şöyle bi sıkıntı var tek başına cubi pek kesebileceğini snamıyorum sabahlara kadar cubi kesenler var birde muhtelemen sendne güçlülerdir ve seni uzaklastırmak isterler
    -şöyle kesebilirsin burguda yada kıskaçta sab çek süreklü
    -klakanı bitecek giib oldumu eğer kıskaçtaysan %30 kalkanın bitmesini bekle bittimi burugya dön tekrar vur vur kalkanın buyuk ihitmal canı yarımken bitcek
    -buda 800 k can yapar hafife geçersin yine burguda vurursun kalkanın yarıya ınıdmı
    -elmasa çek hafifte hafif kalkanın bititmi cek agıra tekrar beyaz vur biter senınde 100k civarı canın kalır herhalde diye düşünüyorum hafife çekip kaç sonra elmastayken
    ayrıca kimse karısmadı diyelim tek kesıyosun mhtemelen 1 tanesini kesmen 4 dakikayı gecer ine 4 dakka tamir kalkan doldurma desen 8 dk 60/8den 7 8 tane anca kesersin

4. Peti ve roketleri de sayarsak birini kesmen 1 dakika falan sürecektir ama konfin muhtemelen dayanmayacağı için iki konfi kesmen gerekecek ve bu arada da kalkan çekmen gerekecek. Tüm bunlar ile 2 dakikayı bulursun ve tamir içinde 1 dakika harcarsan 3 dakika cubikon başı harcarsın. Sonuç olarak saatte en fazla 20 tane kesersin.

5. DUMAN.

DUMAN. User

elmas sab x4 kami rahatlıkla 100 taneden fazla kesersin

LegendaryKing47 bunu beğendi.
  6. Hepinize teşekkürler.Ben dün denedim x4le venom yetenigi kestim cubiyi biraz zorladi ama.Konu kilitlenebilir

7. DUMAN.

DUMAN. User

Gemini biraz daha geliştirirsen rahatlıkla kesip uridium kazanabilirsin.

LegendaryKing47 bunu beğendi.
  8. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Geminizi geliştirdikçe bu süre kısalıcaktır :)
    İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.