Cubikon kesme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Avalanche.V tarafından 27 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bazı videolarda goruyorum elit gemiler cubikonu tek başına keserken 10 13 k falan hasar alıyolar ben dokununca bile 25 30 k hasar alıyorum bunun nedeni arge yada kamikazeylemi alakalı ? Birde venom 10 lf4 - 8 iris - 15 bo2 - 24 argeye göre 15 argeyim cubikonu rahat kesmek icin daha ne eklemem lazım gemiye önerilerinizi tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim arkadaslar

2. sentinel gemisi alırsan %30 daha az vururlar ayrıca 2. pet atışınızda belirli bir protegit patlar buda aldığınız hasarı düşürür buna karşın tek kesebilmek için iyi hasar atmanız ve kalkan gücünüzün yüksek olması gerekir bunun için en ideal gemiler solace ve aegistir seprom beslemesi yapıp sab çekin ilk başta petiniz varsa kamikazede atın yaratıklar çıkınca kalkanı bitene kadar sab çekin daha sonra gücünüze göre x2 x3 job veya x4 atıp kesebilirsiniz 2konfiyide ağır yapabilirsiniz elmas uçuş düzeniniz varsa kalkan can oranınız düştüğünde kullanabilirsiniz. cubikon genelde 18k (+- 3k) civarında vuruyor yanına boss kristallinler gelirse fazla vurduğunu görürsünüz.

DRONES ve Avalanche.V bunu beğendi.
  3. uçus duzenlerini eklemeyi unutmusum . burgu halka elmas kalp guve var. kamikaze 3 ve sentinelde var ama elmasla denedim bir kere sabla kalkani bitirene kadar benim can baya eridi sanirim kalkan govde orani yetmiyor

4. -Star-

-Star- User

Kalkan sıklığın tam değilse darbe puanın çok daha fazla hasar alır.Kalkan sıklığı 5/5 olduktan sonra sab+x4 çok rahat kesebilirsin diye düşünüyorum.

Taktik vermem gerekirse;
    1- Çift ağır konfigürasyon diz.
    2- 1. konfigürasyonda halka ile kalkanını doldur.
    3- 2. konfigürasyonda burgu ile kendi kalkanın yarıya inene kadar hasar ver.Bu sırada 2 adet kamikaze at.
    4- Kalkanın yarıya indikten sonra burgu ile kalkan çek.
    5- Cubikonun kalkanı bittikten sonra burgu ile hasar ver.
    6- 2.konfigürasyondaki kalkanın bitmeden önce halka düzenine geçtikten sonra 1. konfigürasyona geç.
    7- Kalkanın bitecek gibi duruyorsa ve darbe puanın %50'nin altındaysa elmas düzenine geç.

.Paradoks. ve Avalanche.V bunu beğendi.
  5. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Tabi ki argenin oyundaki etkisi çok büyüktür, bu yüzden olabildiğince çabuk tamamlamaya gayret gösteriniz. Cubikon'u şu an tek başınıza kesebilmeniz için ya yüksek hasar vermeniz yada az hasar almanız gerekmektedir. Bu nedenle hasar desteği satın alarak vuruşlarınızı arttırabilirken , darbe puanı ve kalkan desteği alarak da savunma yönünüzü güçlendirebilirsiniz. Destekler hakkındaki konuya buradan ulaşabilirsiniz. Tabi ki buna ek olarak Diroit Uçuş Düzenlerini incelerek fikir sahibi olabilir ve uygun olduğunu düşündüğünüzü kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

..-AKDENİZ-.. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.