Cubikon kesmek aegis/goliaht

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RornoaZORO tarafından 27 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RornoaZORO

RornoaZORO User

Ben 2 lf4 9 iris 1 havoc 34 argeyim. Yeterince bo2 hız lf3 var, kami 3+vip de var. Solo cubi dönebilmek için aegis olmam zorunlu mu? Goliahtla dönebilirsem sadece x2 ve sabla dönmek için nelere ihtiyacım var yani konfilerim nasıl olmalı? Teşekkürler

2. Ancasin

Ancasin User

Ben 9 lf4 10 diroit aegis ile sabla kalkanı çekip x2 ile dp sini indiriyorum. Tabii tamir ve kamikazeyi de kullanıyorum. Senin bu durumla kesebilmen için iki konfini de ağır konfi yapman lazım tek konfiyle zorlanırsın. Ama iki konfin de ağır olursa canın gitmişken düşmana rastlama ihtimalini de düşünürsen bu senin zararına da olacak.

3. RornoaZORO

RornoaZORO User

ya bu kesen goliler nasıl kesiyor anlamıyorum

4. Ancasin

Ancasin User

LF4'ü daha fazla olduğu kesin. Belki en az promerium yüklüdür, belki desteği vardır, belki 10 havoçdur veya her iki konfiyi de ağır konfi yapmıştır; ki bu büyük risktir bence.

5. RornoaZORO

RornoaZORO User

çok mantıklı konuşuyorsun ama bende kesmek istiyorum adım adım kasmam gerekenleri yani kastığımda cubiyi kesebileceğim şeyleri söyler misin aegis ile

6. Ancasin

Ancasin User

Sabla kalkanını çek, x2 ile de dp sini indir. Zorlanırsan x3 ile indir. Bu arada tamir yeteneklerin dolduğu anda bas ve protegitler için de kamikaze 3 işini kolaylaştırır.

RornoaZORO bunu beğendi.
  7. 7 iris aegısken sab x3 kesmıstım x3 kullan kesersın sende ... birde kami 2

8. adamlar ponixle kesiyorlar arkadaşlar yapamam demeyin. ponixle vursa vursa anca 12 20 k vurur o zamanlarda 9 . iriste yok lf4 de yok pette yok yapamam demeyin. yaratıkta güçlü olan bişi yok size bağlı

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İki konfigrasyonuda aynı dizin.Gemi kalkan diroitler lazer.Tasarım kalp varsa iyi olur.Sab lazeri ile kalkanını indirip x2 ve kamikaze atarakta darbesini bitirirsiniz.Ancak aegis yeteneklerini doğru zamanda kullanın.

İyi forumlar

10. aegis ile az vurursun ama elite varsa aegis kullanmanı öneririm
    goli ile Bi standart yavaş konfi bide gemide 10 hız kalanı ağır konfi yapabilirsin hızlı konfiye geçince güve kullanabilirsin yavaşta önce kalp sonra elmas kullanabilirsin bide kamiyi tüm protegitlere oturtman gerekiyor o zaman 3-4 yersin biraz kolay olur

11. RornoaZORO

RornoaZORO User

teşekkür ederim

12. -onur5000-

-onur5000- User

Ben tek konfidede cubi kesiyorum ancak senin yapman gereken 2konfiyide ağır yapmak tek konfide zorlanırsın goli ilede kesersin cubiyi ancak aegis kadar kolay olmaz benim cubi kesme taktiğim yengeç ile kalkanı çekmek kalkanı bittikten sonra yarasaya geçip cubiyi patlatmak ve tek konfi gider cubi :D

13. bazılarında o uçuş düzenleri yok ama güzel fikir hem tecrübe bonusuda olur :D

14. bişe sormak istiyorum bende yengeç alıcam cubi keserken baya işimi kolaylaştırırmı. tek konfide kesebiliyorum cubiyi aegis ve goli ile

15. ****adam 2014 de yazmış 2 yıl sonra soru soruyosun :D neyse cevaplıyım: ben yengeç değilde elmas kullanmayı tercih ediyorum eğer vuruşun çok fazla değilse elmasla kalkanının dayanma süresini daha çok uzatabilirsin geminin özelliklerini yazarsan ona göre daha kesin bi taktik verebilirim sana

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 May 2016
  16. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Forumda kullanmış olduğunuz üsluba dikkat ediniz,Aksi halde ceza alabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

17. valla başka konu açtımda işte :D neyse gemi 7 lf4 gerisi lf3 bo2 full havoc 30 arge x2 sepromla 20k vuruyorum elmas burgu güve var. yengeç kalkan emilimini artırıyo diyo sapla daha fazlamı vurucam yani . taktik verirsen iyi olur :D

18. Yengeç tasarımı kalkanının aldığı hasar yüzdesini arttırır.Örneğin: hasar dağılımı 100 hasar alırsan bo2 de 80 kalkana 20 gemiye yengeçle beraber 100 üde kalkana gider yani sadece kalkanın eksilir darbe puanın inmez.Bence senin yengece hiç ihtiyacın yok 500 bin kalkan yapıp elmas+sab yap cubinin kalkanı bitince x2 ye geç rahat kesersin

19. her yerde söylüyorum cubide x1 x2 zarardan başka bir şey değil. sıktığınız x3 ü x4 ü her türlü karşılayan bir yaratık cubikon. en az promerium beslemeli bir şekilde x3 x4 allah ne verdiyse girişin cubiye sadece ve sadece x3 ve x4 bitik durumdaysa mecbursanız x2 ile kesin. x2 ile kesecekseniz evet elmas daha iyi bir seçim olacaktır. elit harcamaktanda korkmayın sakın. 1 saatte 30-50 k arası uri kasmak varken, neden x2 ile 10-20k kasmak için uğraşıyorsunuz dayayın x4 ü. 200k uri 4-5 saatte x4 ile kasılıyor yaklaşık 250-300k x4 ile. 200k uri ile, hele ki bu etkinlikte ne kadar x4 kasılıyor? alfa-betada milyonlar. zamanınız varsa eğer....

ancak total hasara değil her zaman % desel hasara bakın ki cephaneniz daha verimli kullanılsın yani hem beslemeniz hem de cephaneniz az harcansın, daha çok cubi kesebilmeniz için önemli. yani pro besleyip 100k x2 ile 20-25k uri kasacaksanız seprom besleyin x2 sıkın 30-35k kasın.
    aynı cephaneye +10k uri. güçlendirici ve %10 parazit hasarı ekleyin bir de %10 havoc. sıradan biri çile çekerek 100 k x2 ile 20-25k kasıyorsa siz 100k x2 ile 50-60k uri kasın.

ama bu durumlarda sadece cubinin boş olduğu vakitlerde oyuna girip güçlendirciiden de zarar etmemeye çalışmak önemli. eğer savaşma derdiniz yoksa yaratıklara %12 hasar arttıran argeyide şiddetle yapmanızı tavsiye ederim.

neyse sabahları çok yazma havasında oluyorum umarım yardımcı olabilmişimdir

20.  
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.